Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolokokoko

2tyg, mleko modyfikowane

Polecane posty

Gość kolokokoko

Pytanie do mam karmiacych butelka - ile mniej wiecej mleczka i jak czesto zjadaly wasze maluchy jak mialy 2 tygodnie? Jak czesto dawalyscie wode do picia i ile jej pily?

Gość mama sama w domu...
ja ściągałam pokarm i dawałam mm mojego zjadał 110 ml i sztucznego 100 ml. Pił wodę ale bardzo mało.Był głodomorem jadł sporo i co 3 godz, za to teraz nie je prawie nic.

Gość mój syn jak miał 2 tygodnie
to jadał bardzo niewiele na raz ok 30 ml, a corcia ok 60 - 70 ml. Poiłam dziecko raz dziennie.

Gość kolokokoko
:D dziekuje dziewczyny. To ja sie martwilam ze moj synek malo je a teraz to widze ze z niego maly glodomorek. Bo on 8 razy po 50-60ml zjada, a czasami nawet 90 wciagnie. Najbardziej to sie o to dopajanie martwie bo on tak niechetnie wode pije. No ale jak nie chce wiecej niz kilka łyków to moze mu nie potrzeba wiecej...

córa jak miała 2 tyg jadała co 3 godziny po 10ml ale w szpitalu to było bo wcześniak więc nią się sugerować nie wolno :) a syn w tym wieku jadał co 3-4 godziny po 70-90, ale on faktycznie był żarłok :D on już w 3 dobie życia na raz zjadał 40ml tyle że olbrzym prawie 4kg urodzony ja się śmieję że on za siostre nadrabia ze wszystkim :D