Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dasz wiary :((((

nie uwierzycie- uwaga obrzydliwe!!!! pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość maść clotrimazolum jest bez
recepty, ta w tabletkach na recepte

Gość nie dasz wiary :((((
czy clotrimazolum globulki sprzedadza mi bez recepty???

Gość Lisavietta
maść to tylko na zewnątrz jako wspomagacz grzyb zagnieździł się w środku, w pochwie maść nic nie da musisz iść do gina pamiętaj, ze grzyb cały czas niszczy ci śluzówke powstają różne nierówności i zagłębienia, w których grzyb będzie się chował i trudno bedzie go wyleczyć nawet globulkami po prostu lek wszędzie nie dotrze, zostaną małe skupiska grzyba, lek się skończy, grzyb zacznie się z powrotem namnażać

Gość Lisavietta
nie ma żadnych globulek bez recepty, niestety

Gość Uprzejmie Odpowiadam
kup albothyl. Jest bez recepty i dowcipny.

Gość a tak na marginesie to zapytam
Ja też zmagałam się z nawracająca grzybicą. Mój mąż też ją miał bo odczuwał pieczenie. Raz nawet jego "łepek" był cały w małe czerwone kropeczki. Zastanawiam się czy to nie dowód zdrady? Dodam, że podejrzewam go o to.

Gość ja się leczę już
dostaniesz maść+ jakieś dopochwowe, sama maść nic ci nie da, ja już trzeci zestaw leków biorę i nic:O maść stosujesz tylko zewnętrznie, musisz do niej mieć jakies dopochwowe, ewentualnie doustnie FLUKONAZOL jest dobry, ale to też na receptę

Czy Ty jesteś pojebana?! ;O Chcesz sobie zrobić krzywdę? ;O 5 lat, mój boże, jak Ci musi walić tam to szok

Gość Lisavietta
Invicta, daj na luz kobiety leczące się też chodzą z tym latami bo leki często pomagaja im tylko pozornie na 2, 3 tygodnie daruj więc sobie uszczypliwości jak nie znasz problemu

Gość inbvcftgyhj
a niby dlaczego masz mowic lekarzowi ,ze masz to od 5 lat:O powiedz ,ze od kilku dni i po sprawie.dostaniesz leki i juz. jak juz tak sie uparlas jak osioł to skołuj sobie globulki PIMAFUCIN (na recepte) mi zawsze pomagaja:)

wyobraź sobie że znam problem. :P Tylko ja chodzę do lekarza, nawet jeśli leki mają pomóc na dwa tygodnie, a takie sytuacje też miałam. Ale lekceważyć swoje zdrowie i pięć lat chodzić z grzybem... no ludzkie pojęcie przechodzi. Przecież to śmierdzi, leci śluz... jeszcze jak napisze że uprawiała seks oralny z tym chłopakiem to się chyba zrzygam...

Gość Lisavietta
lekarz będzie wiedział, ze to nie od kilku dni po takim czasie ma calą śluzówkę skolonizowaną przez grzyba a to sie nie dzieje w kilka dni jednak nie trzeba sie lekarzowi tłumaczyć, bo mu to zwisa zagląda do srodka, widzi problem ,zaczyna leczenie czy grzyb jest tydzień, czy 5 lat - leki te same

Gość Lisavietta
dobra, dobra invicta zawsze znajdzie sie taka oburzona co-to-nie-ja pancia na każdym niemal topiku to męczące dośc daruj już sobie....

Lisavietta gadaj sobie co chcesz, jak popierasz olewanie problemu to powodzenia Ci życzę...

Gość polecamherbate
everest ayurveda GAURI ma właśnie takie działanie ogólnoustrojowego zwalczania grzybów, drożdży, to są zioła z Nepalu, można kupić w sklepach zielarskich albo przez internet, koszt 20 zł

raz w zyciu mialam grzybice po antybiotykach i juz kurva nigdy w zyciu. W sumier trwalo to tydzien, ale myslalam sie sie pokde i utopie. Jak tylko zauwazylam objawy poszlam do lekarza, dostalam tabletki, globulki, probiotryk i zalecenia co do higieny przez ten okres. moj facet tez dostal tabletki doustne tak w razie czego Szybko sie z tym uporalam, ale to cos potwornego i nigdy w zyciu wiecej nie chce miec. Musisz isc do lekarza, wyrzadzsz sobie ogromna krzywde i nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy

Gość Lisavietta
spadaj invicta... nie popieram niepotrzebnej uszczypliwości a nie zwlekania z problemem gdyby ego ci sie tak nie nadęło i nie ucisnęło na proces kognitywny, pewnie byś to dostrzegła

Gość nie dasz wiary :(((((((((((
po pierwsze nic mi nie smiedzi bo te uplawy nie maja zapachu,, nic nie piecze ani nie boli

to albo nie masz grzybicy albo się juz przyzwyczaiłaś... musisz iść do lekarza, inaczej tego nie wyleczysz

nie przyzwyczailam sie bo nigdy mnie nc nie bolalo ani pieklo ani nie swedzialo. a te upalwy troche smierdza drozdzami weic to pewnie grzyb. nie wiem co mam robic :(

czasami byly geste takie serkowate z grudkami , a czasami takie wodniste bardziej.

nie wiem co mam robic :( masz napisane jak byk co masz robić. IŚĆ do LEKARZA. To nie jest straszne. Idziesz, pogadasz, rozkładasz nogi, dostajesz recepte i wychodzisz.

Gość ruchac sie z
zagrzybiałą Krystyną nie wstydzisz a do lekarza tak??? gdzie ty mieszkasz na wsi ze wstyd ci isc do ginekologa??? pojebana jestes i tyle w temacie z reszta na 100% to prowokacja. Zaden by cie nie zruchał bo pewnie śledziem na kilometr z pipy ci wali

Gość Lisavietta
nie zawsze piecze, boli, czy swędzi czasem też upławy są na tyle skąpe, że przez niedoświadczone kobiety mylone z naturalną wydzieliną z pochwy związaną z cyklem płodnym różnie bywa nie każdy rodzaj grzyba daje jednakowe objawy upławy są dość charakterystyczne i łatwo rozpoznawalne jeśli już sie grzybicę raz miało

wstydze sie. zalatwcie mi recepte :(

Gość Lisavietta
wodniste bardziej zapewne w dni płodne, kiedy dochodzi naturalna wydzielina z pochwy idź do gina, on takich jak ty ma na pęczki dla niego to chleb powszedni

nie wstydzisz sie uprawiać seksu ale do lekarza już tak?;d ja pierdole, żyj z grzybem dalej, życze dużo zdrowia

Od 5 lat grzybica? Nie wstydziłaś się rozkładać nogi facetowi? Nie dziwię się że cię zostawił. "od tego czasu nie mialam sexu (bez 0pojedynczych przypadków)" Rozkładać nóg z tym czymś tym pojedyńczym przypadkom także się nie wstydziłaś? Raz że ich zaraziłaś a dwa że teraz muszą mieć niezły ubaw z tej śmierdzącej zaliczonej panienki... Ale pójść do lekarza to już wstyd? Dawać na lewo i prawo to nie wstyd. Śmierdzieć i kisnąć to nie wstyd. Zarażać wszystkich to nie wstyd. Wstyd to iść do lekarza. Co za pustak. Ciemnota.

Gość bez urazy
5 lat z grzybem lazisz idiotko a moze to byc cos powaznego, oczywiscie o tym nie pomyslalas? zal mi takich tepych ludzi, za jakis czas bedziesz plakac, ze tego nie leczylas, bo ci sie wymarzy miec dziecko. a tu niespodzianka- nie mozna. powodzenia z masciami z apteki i ladowaniem sobie wszystkiego do pochwy, bo ciezko do lekarza isc.