Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w kropce+++++

___Córka, która nie zna swojego ojca znalazła w mojej starej komórce nr telefonu

Polecane posty

do niego. Powiedziała, że chce do niego wysłać smsa. Dodam, że córka ma 7 lat a jej ojciec nie ma z nami kontaktu bo odszedł jak byłam w ciąży. Był kontakt z jego strony 2 lata temu, ale nie doszło do spotkania. Pozwolić jej na to? Właściwie to może nie ma o czym rozważać, ponieważ mógł od tego czasu zmienić nr... Ale gdyby jednak nie? To co robić?

Gość Hiszpaneczka.
Powinnas pozwolic. Uwazam, ze dziecko mimo wszystko powinno znac swojego ojca. Jak bedzie juz wieksze, to mozna zawsze wyjasnic jak i dlaczego jest jak a nie inaczej.

Gość jak ty masz po 30 tce
dziecko 7 letnie powinno czas spędzać na nauce i zabawie a nie szperaniu w komórkach :O jestes złamasem jako rodzic i tyle

Gość starababciajuz
powiem ci tak,u mnie bylo podobnie mama nie zyczyla sobie kontaktow ojca ze mna, nikt mnie nie pytal sie o zdanie, dziaij mam juz dudo,duzo lat i mam do niej o to zal, powiedzialam jej wprost ze pozbawila mnie ojca,nigdy jej tego nie wybacze kiedy mialam nascie lat,przypadkiem trafilam na kontakty rodzinne z jego strony,napisalam kartke do syna mojego ojca i okazalo sie ze nagle wszyscy chieli mnie poznac, tak zyskalam jeszcze troje rodzenstwa ale taty nigdy na oczy nie zobaczylam bo zmarl w rok przed poznaniem jego rodziny

nie na szperaniu w komórce, tylko dałam jej moja stara komórkę i kupiłam jej karte, zeby miała swoj telefon. Poza tym uczy się bardzo dobrze.

szkoda, ze nie poznałas :( ale przynajmniej zyskałas rodzenstwo :)

Gość ieqhiidohw
Myślę, że powinnaś porozmawiać z ojcem córki i zorganizowac jakieś spotkanie, ale wcześniej przygotuj małą na to

Gość ieqhiidohw
Dziecko mam prawo znać ojca, powinnaś umożliwić kontakt córce, bo kiedyś może mieć do Ciebie żal, wiem co mówie sama tego doświadczyłam. Odszukaj ojca newet jeśli zmienił numer telefonu.

Gość ale po co ona ma
organizowac spotkanie skoro on nie chce?:O

Gość ieqhiidohw
dziecko chce pisac do ojca smsa, chce kontaktu, lepiej chyba spotkac sie