Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasmin214

hipotrofia asymetryczna

Polecane posty

Gość Jasmin214

Strasznie sie boje jestem w 35 tygodniu ciąży lekarz dopiero dzisiaj stwierdził hipotrofie asymetryczną i to duża, różnica w pomiarze główki od brzucha i kości udowej wynosi około 5 tygodni, a maleństwo waży zaledwie 1750 g

a jakie sa przeplywy pepowinowe...?? moja mala tez miala hipotrofie ale roznica byla 2-3 tyg... waga urodzeniowa 1920 i 48 cm... w 36 tyg... z tym ze ja mialam i cukrzyce ciazowa i cholestaze... wiec prawdopodobnie cukrzyca doprowadzila do hipotrofi...

Gość Jasmin214
jeszcze nie wiem jutro ide do szpitala, jestem po prostu bardzo zaniepokojona i zdziwiona że tak późno lekarz to zauwazył, z każda wizytą zapewniał mnie że wszystko w jak najlepszym porządku nie ma zadnych powodów do zmartwień, wyniki rewelacja

u mnie to samo bylo bo dzidzia rosla tak jak trzeba tylko poprostu w pewnym momencie mimo ze przeplywy pepowinowe byly ok i mialam wciaz 1 stopien lozyska dzidzia ciakla nie nabierala... ale teraz juz z niej kawal baby jest :)

Gość Jasmin214
nie wiem co może grozic mojemu maleństwu

moze miec malo tluszcyku pod skora.... moga ja wlozyc do cieplarki by nie tracila ciepla no i zapewne dokarmia ja butla.... a narazie sie nie denerwuj skoro idziesz do szpitala tam sie wami zajma