Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullai09

Niezaradny i niedomyślny facet?

Polecane posty

Gość ullai09

Mój facet ma 24 lata, mieszka z rodzicami, nie ma samochodu. Zarabia sporo, ale również prezenty są mu obce. Co tu począć z takim?

Gość ullai09
czy jak sobie pochwe zakorkuje i zrobie szlaban na sex to sie domyśli o co mi chodzi?

niedomyslny albo olewa bo mu nie zalezy proste, jakby zalezało to by sie postarał. Zacznij byc chłodna sama zobaczysz jego reakcje.

Gość ullai09
dzięki za wpis i poradę zaraz chowam dupę do lodówki

Gość krups
jego nikt nie nauczył, jemu nikt nie pokazał, zaproponuj zabawę , chodź przejdziemy się po sklepach ale w sklepie nie marudź z przymierzaniem butów albo cyckonoszy , szybka piłka bo facet ze sklepu ucieknie , czyli wejdźcie do bardzo dobrego sklepu z ciuchami i pokaż jemu jak wygląda aksamit , niech dotknie , potem niech dotknie len i bawełnę, niech porówna te materiały, powiedz co się Tobie podoba i jakie style i wzory , niech porówna i w sklepie z kosmetykami psiknij na dloń dezodorant powiedzmy firmy X i firmy Y i firmy Z , na zasadzie zabawy to ma być ale zabawą uczysz i zapoznajesz kapewu :)

Gość dfgdgfghdfg
do krups.. kuźwa tak uczysz faceta zaradnosci i domyslnosci??? super nie ma co

Gość krups
dfgdgfghdfg przecież jestem facetem a podpowiadam kobiecie jak ma postępować z pierdołą saską co nie potrafi prezentu kupić kobiecie, jak ma IQ kobieto , 11 ? czy 1 ?

Gość alicja900
żeby nie było - tylko 1 mój wpis, reszta to podszywy małolatów.

Gość alicja900
Mój facet wie co lubię, to nie o to chodzi. W kwestii prezentów pokazywanie już nie pomoże.

Gość ullai09
Alicja chyba pomyliła fora. Ale faktycznie tu też są podszywacze. Z prezentami dobry pomysł, tyle że to wciąż tylko jeden temat

Gość krups
skoro już siebie pokazałaś z każdej strony to podpowiedz jemu jak powinien Ciebie przyozdobić abyś mogła się publicznie pokazać z każdej strony ?

Gość ullai09
Facet sam od roku chodzi w jednych butach, nie sądzę, żeby wziął to pod uwagę.

Gość ullai09
zarabia jako pomocnik grabarza 900zl

Gość ullai09
Ach te podszywacze, do spania, rano szkoła :)

Gość krups
znam wielu facetów, którzy wydają tysiące na znaczki, pocztówki lub monety a wyglądają jak dziady dworcowe, więc na tym polega siła kobiety aby facetowi pokazać i wytłumaczyć jakie buty są ze skóry krokodyla a kurtka ze skóry wielbłąda a sweter z lamy i koszula z Wólczanki :)

Gość ullai09
Pokazywałam mu już, jak wyglądają porządne ubrania. Ale to nie jego styl, a on wydaje dużo na naprawdę marne rzeczy, raz na rok. I oczywiście tylko na siebie. Nie wiem, co robi z całą resztą.

Gość ullai09
zawsze w sobote i niedziele dokladnie sie myje i pachni i wychodzi na trzy godziny , wraca zmeczony i spi. czy czasem do agencji nie chodzi?

Gość ullai09
podszywacz, ale to oczywiste. Up

Gość krups
no dobra, to jeszcze przy okazji kawy w mieście możesz jemu pokazać salon Kruka albo YES , jak wiadomo oczy mogą boleć od światła w salonach biżu ale przy nim załóż na nogę bransoletkę z białego złota albo popatrz na srebrny komplet z kolczykami i wisiorkiem, przymierz na chwilę i pokaż się w lustrze , nie wierzę w to aby facet uciekł na Twój widok gdy się będziesz świecić :) wróci i kupi ale pokaż swój gust :)

Gość ullai09
Nie kupi, wierz mi nie wpadnie na to by się po nią wrócić ("skoro sama sobie nie kupiła, znaczy że nie potrzebuje"), pomijając fakt tego że nawet nie uda mi się chyba wyciągnąć go na jakiekolwiek zakupy, pomijając te z żywnością, gdzie mamy również osobne rachunki przy kasie.

Gość prawda w oczy kłująca
pierdolona materialistka :o

Gość ullai09
płacę mu za każdy numerek

Gość gargamel i smerfetka
dziewczyno on jest po prostu skąpcem i tytle ,żadne pokazywanie , no chyba że ma poważny deficyt umysłowy to sie musisz zastanowić czy dasz radę zyć z ułomkiem .