Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moliskaa

mąż unikający sekksu

Polecane posty

Mój facet nie chce ze mną sie juz od jakiegos czasu kochac.jak nie zasnie jeszcze zaczym sie położy,to odkreci się do sciany i tyle...jestem zalamana..Ja czuje ze Go potrzebuje,a on kolejny wieczór sie odkręca i spi.. :( czuje straszna potrzebe nie tak samego seksu jak bliskosci,namiętnosci,czułosci,...a czego daaaaaawno nie zaznałam..jestesmy 4 lata po slubie. Mam wrażenie,ze nie zwraca na mnie uwagi,zaniża moją samoocenę,nie mówi nigdy niczego miłego,nie sprawia mi przyjemnosci nawet słowami,..:( Jak wychodzę do lokalu z kolezankami i faceci zwracaja na mnie uwagę,zaczepiaja mnie,czasem miłe słówka,a ja czuję sie wtedy fajnie i mysle,ze moge sie im podobac.Mój mąz wcale nie daje mi tego odczuc..Ja moge chodzic po domu jak wróci z pracy w miniówce,z dekoldem,umalowana,troszkę perfumek,a on nic..nawet tego nie zauważy,dzis też tak chodzilam i nic..:( czasem mam wrazenie ze jak przychodzi wieczór i jak on sie domysla,że ja mam nadzieje ze cos bedzie (np jakies przygadanki w ciagu dnia) to on specjan=lnie sie kluci ze mną i kladzie sie na drugi koniec łózka..:( masakra czuje jak coraz mi gorzej z tym,nie umiem z nim pogadac o tym,co robić??..

Gość embeth
cześć, zajrzyj na mój post sprzed paru dni - w tytule o tym, że mąż twierdzi, że nie myśli o seksie od roku. piszę tam o podobnym problemie i wypowiada się wiele osób. pozdrawiam Cię

Gość ulaja
Skurwiel Cię zdradza... facet musi poruchać przynajmniej dwa razy na tydzień- to jest mus!!! jak nie bzyka Ciebie,to bzyka inną... obserwuj go... zdradę można zauważyć :P Trzymaj się ;) a jak odkryjesz zdradę- to utnij Mu fiuta w imię ojczyzny :):):)

Gość emeryk44
A rozmawiałaś z mężem szczerze na ten temat?

Gość mariner
Odgrywa sie na tobie za cos bo wie ze lubisz seks ! Pogadaj z nim i postaw sprawe jasno ze to nie sposob na malzenstwo bo sobie poszukasz kochanka i ostrzegalas go ! Jesli okazuje sie ze to stres w pracy no to pzoostaje dodawac mu do surowek tartego surowego selera .Super afrodyzjak.!Polecam Po tygodniu zacznie cie gonic po miszkaniu CORAZ WIECEJ KOBIET MA PROBLEM Z IMPOTENTNYM MLODYM STOSUNKOWO FACETEM. Jest to efekt stosunkow panujacych w kapitalizmie .Importowalismy sobie smoka ktory nas pozera i dziwimy sie co sie stalo.ANO STALO SIE TO ZE KAPITALIZM WYCISKA LUDZI JAK CYTRYNY PSYCHICZNIE I FIZYCZNIE. Czlowiek jest sila robocza ,towarem o okreslonych cechach potzrebnych pracodawcy. I NIKT SIE NIE PRZEJMUJE CO SIE DZIEJE Z CZLOWIEKIEM ,Moze sobie pojsc do seksuologa ,psychologa ,wolna wola! KORTYZOL ,HORMON POJAWIAJACY SIE W UKLADZIE KRAZENIA W CZASIE STRESU ELIMINUJE TESTOSTERON ODPOWIEDZIALNY ZA POZADANIE KOBIETY.jASNE?!

to wszystko, co napisalas, powinnas jemu powiedziec i zapytac dlaczego tak jest. moze ma depresje, problemy w pracy, a moze Wasz sex juz mu sie znudzil i chcialby czegos innego sprobowac (rozne stroje itp)

Gość mariner
Chyba chory ! albo odgrywa sie na tobie.Nie moge sobie wyobrazic zem nie mozna pozadac kobiety nawet w wieku 70 lat ! Moj dziadek gonil babke ze sterczacym praciem po ogrodku majac 75 lat! sam widzialem majac 10 latek ! i zastanawialem co od niej chce ! po 2 latach juz wiedzialem bo sam mialem takie wzwody ze chodzilem po scianach! koledzy tez mnie uswiadomili i sam juz mialem praktyczna znajomosc ciala kolezanek :)

Gość mariner
Piszesz ze jestescie 4 lata po slubie. Cos mi to wyglada na walke o dominacje w zwiazku.On po prostu chce cie sobie podporzadkowac bo czuje ze ty przejmujesz role przywodcy w rodzinie! Przeanalizuj swoje zachowanie ,wasze rozmowy, rozne sytuacje itp. Moze wyjsciem bedzie odpuszczenie sobie !? co nieco z przejmowania kontroli na sprawami codziennymi. ZASIEGAJ JEJGO ZDANIA ,LICZ SIE Z OPINIA.sTARAM SIE POKAZAC CI KIERUNEK .takie sprawy sa dosc skomplikowane i raczej psycholog by wam pomogl ? umowcie sie na wizyte i dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy o sobie gdy mezus sie otworzy. Mozecie uniknac kosztow jak sobie szczerze pogadacie .Zrob kolacje mila atmosfere i pociagnij go za jezyk i zapytaj :co sie z WAMI dzieje.Nie z Nim ale z WAMI! NIE PRZERYWAJ MU ,NIECH SIE WYGADA ,NIE OPONUJ ALE POZWOL MU NA WYRZUCENIE Z SIEBIE CO MU LEZY NA WATROBIE ,BO TO MI SIE WYDAJE ZE TOCZYCIE CICHA WOJNE .FACECI TEZ MAJA CICHE DNI! SZCZEGOLNIE JAK BYLI W DOMY SYNKAMI MAMUSI!

hej,dzieki za wpisy juz oczywiscie byly przygadanki z mojej strony ze na pewno musi kogos bo rozumiem ze może kobiety maja moze bardziej zmniejszony popęd seksualny ale żeby facetowi sie nie chcia,ło to chyba nie moge jakos zrozumięc..Nasz seks był nawet atrakcyjny,bez strojów..:) ale było całkiem niezle.Ja oczywiście bardziej dbalam o to,choc on sie czasem tez sprawdzał,no ale teraz jest jak jest. czy kogos ma? wątpie..raczej mam nad nim kontrole tzncz zawsze po pracy jest w domu,z kolegami szczególnie nie chodzi sam,od czasu do czasu.I wogóle jakos nie widzę go W TYM.. ale wiadomo,moge sie mylić.. Prace ma dosc stresujacą,no ale od kad sie znamy,cały czas tam pracuje,a kiedyś było inaczej.. Czuje,jakby więz miedzy nami sie zapadała,nawet nie potrafie wprost mu o tym jakos powiedzieć On wie,napewno się domyśla kiedy jak Chcę,np wczoraj tez tylko sie polozyl i odkręcil odrazu..Ja nie powiem,ze jakby było normalnie,to sama bym go zachęcila,pomiziała,wiadomo o coc chodzi,ale kurcze na ten moment to dla mnie tak,jakbym sie prosiła o seks. Chcialabym jakies inicjatywy z jego strony,chcialabym czuc,że on mnie pragnir,pożąda.. Np wczoraj szlam pochodzić po sklepach troszkę,i specjalnie sie odwalilam,chodzilam jeszcze specjalnie po domu w ta i spowrotem,żeby widział i mówię do córki : Mama idzie na jaki podryw,bo tata to juz sie wogóle mną nie interesuje..:) Myslalam ze to mu da cos do myslenia,efekt-Nic!! On to chyba wogole nie jest o mnie zazdrosny.Dodam wlasnie jeszcze,że mamy dziecko,ale spokojnie,wrocilam do wagi z przed ciązy:) Ja mam 24l,on 31l, co tu jest nie tak??..wiek nigdy nie odgrywal roli..

A poprobuj takiej techniki.Jak polozycie sie do lozka przytul sie do niego i powiedz ze by ci pomasowal plecy ,pupe bo jestes bardzo zmeczona i chcialabys sie rozluznic.Takie niby nic ale .. to sygnal dla niego.Kilka razy rob to bez bezposredniej inicjacji seksu .Jesli pomasuje i obroci sie nie utyskuj ale zapytaj czy nie pomasowac jemu z kolei pleckow,pozartuj sobie przy tym jaki on umiesniony i ze jara cie ta sytacja itp ale bez inicjowania nachalnego seksu.Patrz jak reaguje :) Zona ma prawo piescic penisa swojego meza na zasadzie po prostu zabawy.ALE ZACZYNAJ OD PLECKOW ! to neutralne wejscie /PRZYTUL SIE DO JEGO PLECKOW JESLI OBROCI SIE TYLEM I MASUJ JEGO BRZUCH ,PIERSI I OBSERWUJ .potem opisz co sie zieje tu na forum ;poradzimy!

mariner,dzieki za rade:) Moze by i sprobowac,no ale narazie to mam jakos taka faze,ze kurcze to ja bym chciala poczuc,ze mnie potrzebuje i ze mu na mnie zalezy.A On w ten sposob gasi moj ogien,swoim zachowaniem,ze i mi sie odechciewa do niego przytulic,moze to wynika z tego ze jestem poprostu wsciekla na niego o to. wtedy tez zauwazylam ze stosunki takie w dzien sie wtedy pogarszaja,bo ja chodze troche zla,rozczarowana,czasem szepne jakis podtekst,czasem muszę cos dowalic..nie pod kątem seksu tylko ogolnie. ale moze jak bedzie tak spokojnie w dzień,to spróbuje tej rady z tym masażykiem,chodz jak ja mowie,zeby mi pomasowal plecy albo cos to on mówi:Weeezzz!!.. a jak juz to czasem zrobi to jakby z prZYMUSU,EHH.. Dzieki za porady musze spadać,bo mam troszke roboty,zajrze tu pózniej :*:*

Gość gość Lili
A jak naprzyklad: chcesz się przytulić, odrzuca. Chcesz coś więcej odrzuca. Jak potrzebuje (raz w miesiącu ) dasz mu. Jak nie nie daj Boże odzucisz przez 3 tygodnie nawet się nie zbliży. I potem znowu . Jak mu dasz za każdym razem kiedy chce nawet jak się nie ma ochoty albo również ma i jest ok. To potem zaś. Więcej na nie niż na tak . Co to może oznaczać?