Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkka

proszę o opinię

Polecane posty

Gość kalinkka

Witam jestem mamą 10 letniego chłopca,już zostały wystawione proponowane oceny półroczne.Z języka niemieckiego syn został oceniony na półrocze mierną oceną.W domu płakał i twierdził ze został pokrzywdzony,nie chę wyjść na nad opiekuńczą mamuśke ale twierdze ze ta ocena faktycznie nie jest taka na jaką zasłużył syn.Mam prośbę do nauczycieli i rodziców,o waszą ocenę nim pójdę do szkoły dowiadywać sie o co faktycznie chodzi.Syn w tym półroczu miał takie oceny: 2,4+,1,5-,5,3,1,5,1,4,2,5,4-,5,4.Dodam że ze sprawdzianów miał różne oceny,a 1 nie są tylko i wyłącznie z klasówek. Jedna jest za sprawdzian,druga za odpowiedz a trzecia za poprawę sprawdzianu którego syn nie pisał bo był chory i nie wiedział ze wogóle był sprawdzian,ale pani ma swój świat i ją nie interesuje co ma dziecko do powiedzenia.Wszyscy wyciągają kartki i piszą poprawę czy byli na sprawdzianie,czy nie,czy dostali 1 czy 5 to i tak piszą,ale mniejsza z tym.Proszę o waszą opinie czy słusznie została mu wystawiona mierna z takich ocen jakie ma.

Gość zabajas
Moim zdaniem z ocen wynika, że Twój syn powinien uzyskać wyższą ocenę, ale nic nie zrobisz.. ja miałam taką nauczycielkę w liceum, która w ogóle nie uznawała popraw.. nauczyłeś się materiału? bardzo dobrze, ale dwója zostaje :P maturę z języka zdałam na rozszerzeniu na 89% a ocena koncowa - troja :D to tylko cyferki, ważne co Twoje dziecko ma w głowie

Gość kalinkka
on ma w głowie tylko wódkę i dziewczyny

Gość kalinkka
Wiwm,wiem,sama pamietam jak to było,tyle ze moja matka miała wszystko głęboko w d... a ja nie mam,ta kobieta jest nie normalna.żapowiada klasówke z tygodniowym wyprzedzeniem,dzieci sie nauczyły a ta przychodzi i mówi ze dzis nie pisza,dzieci pytaja sie: to kiedy,a ona odpowiada ze zrobi im niespodzianke.Po 3 tygodniach dzieci juz nic nie pamiętają bo mają nowy materiał którego karze sie uczyc,a ona robi im klasóke z 3 tygodni do tyłu 9to ta niespodzianka) i w ten właśnie sposób zarobił 1 z jednego ze sprawdzianów :(

Obliczylam srednia z tych ocen i wychodzi mocna DOSTATECZNA. Na twoim miejscu poszlabym z tym babskiem porozmawiac.Ewidentnie sie syna uczepila

Gość gargamel i smerfetka
a to w krakowie ma miejsce ? bo mam dziwnie identyczny problem i wiek dziecka hmm...?

Gość kalinkka
nie nie w KRAKOWIE mieszkamy w Łopacicach

Gość gargamel i smerfetka
:) nop to wiedz ze nie tylko w małych miejscowosciach a i w cywilizowanym (?) krakowie są pupile i czarne owce

Gość .ciotka Klotka.
ja mam gorzej ...jedynka...mój syn nie przepada za tym językiem ...nie mogę tylko jednego pojąć.Jak nauczyciel, który jest wykwalifikowaną osobą w nauczaniu nie potrafi nauczyć dziecka wiadomości na ocenę mierną ,kiedy to ma w klasie zaledwie 4 osoby?

Gość .ciotka Klotka.
gargamel i smerfetka nop to wiedz ze nie tylko w małych miejscowosciach a i w cywilizowanym (?) krakowie są pupile i czarne owce To chyba we wszystkich szkołach tak jest :-)

Gość kalinkka
bieda u nas straszna syn nie ma książek do szkoły , ja roznoszę ulotki zarabiam 600zl .

Gość .ciotka Klotka.
kalinkka bieda u nas straszna syn nie ma książek do szkoły , ja roznoszę ulotki zarabiam 600zl . Wiemy,że to podszyw :-)

Gość kalinkka
chciałabym zeby to był podszyw... ale nie zrozumcie mnie żle nie po to o tym napisałam by o cokolwiek prosić

Gość .ciotka Klotka.
A ja bezrobotna jestem, ale książki mój syn ma.

Gość .ciotka Klotka.
Nie ma za to butów na wf i dwie jedynki za to dostał:-(

Gość kalinkka
moj buty na wf ma bo zajebał koledze. uczy sie chłopak zaradności

Gość Piotrus chojnie obdarzony
A TY kASIEŃKO JESTEŚ Z BYDGOSZCZY CO NIE ???? MICHU SIE NIE UCZYŁ

Gość .ciotka Klotka.
Mój to tak nie potrafi...oj źle go wychowałam.Zero zaradności :-(

Gość .ciotka Klotka.
ale już umie się sprawnie zonanizować. będzie dobry w te klocki

Gość .ciotka Klotka.
jeszcze nie ...jutro zacznę go uczyć dopiero podszywie:-)

Gość SzklanaKula.com
zapraszam na wrozbe z tarora www.szklanakula.com - wybierz tarot

Gość .ciotka Klotka.
ale potrafi tyskie za*bać ze sklepu, dla taty aby nie był zły za te jedynki:-)

Gość .ciotka Klotka.
mam poczatki parkinsona to ulatwi mi nauczenie go tego

Gość .ciotka Klotka.
nie no Parkinsona to miałam w zeszłym tygodniu.Teraz menopauza mi się zaczyna chyba ha ha

Gość bez urazy
moi nauczyciele czesto mowili, ze nie wystawiaja oceny ze sredniej. brali pod uwage wszystko-aktywnosc na lekcji, zeszyt, zadania domowe, sprawdziany, rzadko kiedy kartkowki. wiec moim zdaniem nie ma sie co klocic, bo mozna zaszkodzic.

Gość .ciotka Klotka.
przez tą moją menopauzę często niesłusznie krzyczę na syna ostatnio za to , że światła w lodówce nie gasi

Gość bez urazy
jestem call girl wiec tez brali pod uwage status materialny rodzicow dziecka

Gość .ciotka Klotka.
bez urazy u nas też biorą 2 tys (w ramach darowizny na szkołę) za podwyższenie o ocenę wyżej. A ty podszywie jesteś po prostu boski.