Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treleulele

nieregularne branie tabl. anty

Polecane posty

Gość treleulele

sluchajcie w tym miesiacu zdazylo mi sie brac troche nieregularnie tabletki anty. w tamta sobote zapomnialam kolejnej a ze to byl ostatni tydzien to przerwalam calkiem, zeby dostac okres i zaczac brac nastepne (tak jak radzila ginekolog). mialam okres dostac teoretycznie wczoraj, a zamiast tego 2 dni temu mialam jakas plame jedna i wczoraj to samo, a dzisiaj sucho i czysto ;/ czy to moze byc dlatego, ze tak nieregularnie bralam?

Gość treleulele
podnosze

Gość ależ problem :P
anty to hormony więc jesli brałaś jak popadnie to zrobiłaś sobie niezłe zamieszanie w organizmie i to co się teraz dzieje to tego skutki.

Gość treleulele
wiem, moze to glupie pytanie, ale przez 3 lata bralam w zasadzie regularnie i nie mialam takiego czegos, a ten miesiac byl bardzo burzliwy... dlatego wole zapytac, nie chce panikowac, ze moge byc w ciazy ;/ wiem, ze jak sie bierze nieregularnie to moga sie pojawic dni plodne i takie tam

Gość treleulele
podnosze!

Gość ależ problem :P
a tego czy to efekt anty czy może wpadłaś to inna kwestia. Zrób test.

Gość afadro
Jak się nieregularnie bierze pigułki, to oczywiście że można zaliczyć wpadkę. Nie ważne czy wcześniej brałaś pigułki regularnie miesiąc czy trzy lata. Ja biorę sylvie 20 i jak mi się zdarzyło zapomnieć pigułki to zawsze się zabezpieczałam dodatkowo.