Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27-latek

brak doświadczenia z dziewczynami

Polecane posty

Gość 27-latek

Czy dla potencjalnej partnerki może mieć znaczenie mój brak doświadczenia z dziewczynami?

Gość Leszek Osrany
Kup se koniobijke automatyczną

A co to kogo obchodzi??? Jak dla mnie to bylbys idealnym krolikiem doswiadczalnym :D Nie mialabym nic przeciw Koles....nie mysl co inni mysla....a pomysl ze bedziesz wzbudzac szacunek

Gość dfgsddsdf34
Mother Monster Kurwa jak można tak oszpecić kota??

A co to kogo obchodzi??? Jak dla mnie to bylbys idealnym krolikiem doswiadczalnym :D Nie mialabym nic przeciw Koles....nie mysl co inni mysla....a pomysl ze bedziesz wzbudzac szacunek

Nie oszpecilam go....a co,biedak ma sie w lato meczyc z tymi kudlami i pocic przy 38 st upalu? :D No ale juz kupilam mu maszynke i obcinam go rowniutko :P

Gość dfgsddsdf34
Mother Monster To gdzie Ty mieszkasz że masz w lato 38 stopni? Przecież w Polsce to może w tym roku ze 2 razy była taka temperatura :P No i muszę cie zmartwić bo wbrew pozorom z długą sierścią byłoby mu chłodniej latem, ponieważ sierść izoluje i gdy nagrzeje się z góry to nie przekazują tego ciepła do ciała a tak goląc go odsłaniasz całe jego ciało na promienie słoneczne i tera będzie mu dopiero gorąco. A znowuż zimą długa sierść izoluje od chłodu. Więc zrobiłaś mu krzywdę, chyba tylko siebie uszczęśliwiłaś tym.

Gość mother monster podupczymy
sie ?

Mieszkam w goracym kraju. Moje mieszkanie nie jest oswietlone sloncem....bo z kazdej strony sa bloki i zaslaniaja promienie. A w zime mam ogrzewanie na full,rury ida pod podloga w jednym miejscu w ktorym kot czesto przesiaduje :P

jakbym nie mial to bym nie pisal suczko ;)

Gość dfgsddsdf34
Mother Monster To nie zmienia faktu że i tak zrobiłaś mu krzywdę bo na pewno ścinając mu sierść nie uroniłaś go od upałów a wręcz przeciwnie. Myśl dziewczyno :P

nie wciskac mi kitow.....kot sie meczyl z tymi kudlami! w lato mam non stop wlaczony wentylator to kot nawet nie chce sie chlodzic przy nim bo mu widocznie tak dobrze Pozatym nie ma tyle kudlow w domu

po huj mam na gg pisac , dawaj adres to wpadne Cie zerznac i tyle :o

Gość dfgsddsdf34
Mother Monster Nie wciskam ci kitu tylko pomyśl zanim coś zrobisz bo to nie boli. No i potwierdziłaś że uszczęśliwiłaś tym obcięciem siebie a nie jego- nie ma tyle kudłów w domu :P

mother monster podupczymy hahhaha bo ty to OFFERMA :D ojj chlopcze,masz chcice a odwalasz jakies nie wiadomo co zamiast sie konkretnie umowic ze mna

no to dawaj jakis konkret , a nie z gg wyskakujesz :o