Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odchudzająca się anka

Schudnę 10 kg do wakacji :)

Polecane posty

Od dziś nie będę jeść kolacji, do tego oczywiście zacznę nakładać sobie na talerz mniejsze porcje. Poza tym chciałabym zrezygnować ze słodyczy, muszę nastawić psychikę na pozytywne myślenie, schudnę na pewno ! ;) Niestety, w ciągu roku, przybrałam pewnie koło 10kg, może aż tak tego nie widać, ale ja czuję się bardzo źle. Myślę, że waga około 52kg, może mniej, jeżeli się uda, będzie dla mnie optymalna. Dodam, że mam 164 cm wzrostu, i najlepiej czułam się właśnie ważąc lekko ponad 50kg. Zapraszam wszystkie kobietki, które tak jak ja, zaczynają od dziś, zaczęły chwilę wcześniej bądź dopiero planują zacząć. Żyjmy zdrowo, schudniemy na pewno ! :)

Zapomniałam dodać, że chciałabym zacząć robić brzuszki, jak już zmniejszy mi się troszkę brzuch. I oczywiście zero alkoholu, ostatnio zbyt mocno przyzwyczaiłam się do niego, zwłaszcza do piwa... I dużo jadłam wieczorem, późnym... Eh. Dam radę :)

Gość Przytyłam 5 kg w wakacje
Ja do czerwca mam plan schudna 5 kg. Bede czytała twoj topik jak tam wyniki

Ja do kwietknia góra początek maja zamierzam na wadze zobaczyć nie więcej jak 70kg wiec podejrzewam że jeszcze jakieś szesnaście kg jak w piątek waga pokaże to na co liczę

Gość lunacja
Dziewuchy! Brzuchy trzeba zacząć robić już teraz, a nie czekać aż brzuch trochę zejdzie. Proponuję zapisać się do najbliższej siłowni czy na fitness, wykupując karnet na 6 miesięcy, to nas będzie mobilizować. Będziemy dzielne i na wakacje wciśniemy się w bikini! http://www.tanie-podrozowanie.net/

Właśnie jem ostatni posiłek na dziś :) Kanapka ciemnego chleba z ogórkiem kiszonym :) Wcześniej zjadłam wątróbkę z surówką z kiszonej kapusty. lunacja - niestety, nie każdego stać na karnet na siłownię, poza tym, ja do najbliższej mam prawie 20km, więc doliczyć musiałabym również paliwo. Ale może faktycznie dziś przed snem zrobię serię brzuszków i rowerek w powietrzu. Zapraszam dziewczęta, trzymam za Was kciuki :)

Gość oj niestety
plan do czerwca 5kg? 5 kg to chudnie sie w miesiac...

Gość Przytyłam 5 kg w wakacje
Nie chce chudnac drastycznie Wiec 5 kg to dla mojej figury max. Juz raz szybko schudłam nie polecam. Ja po prostu cwicze na orbitreku codziennie do 1 godziny w 2 seriach spalam przy tym okolo 400 do 500 kcl. Inaczej sie czuje To juz 2, 5 tygodnia zmagan cwiczeniowych i zero spadku z wagi Az moj mąz ktory cwiczy rowno ze mna sie dziwi ze waga stoi a on juz 3 kg spadł. Jemy normalnie dopiero po malu bedziemy wprowadzac ograniczenia-tylko dla mnie. Slodycze to moze dwa razy w tygodniu po jaikms ciastku.Herbaty nie slodze ,nie obrzeram sie.Ale chyba metabolizm zwolnil moze wiek juz robi swoje. Pozdr