Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcgccccccccccccccccc

Boże jaka jestem głupia !!!!!!!

Polecane posty

Przed chwilą robiłam sobie w domu depilacje pastą cukrową miejsc tych na dole. Kiedy nałożyłam pastę w okolicach warg sromowych nałożyłam na to kawałek materiału ( żeby potem to zerwać z włosami) złapałam za wargę i pociągnęłam o matko co to był za ból !!!!!!! nie zerwałam materiału z pastą i włosami ale rozerwałam sobie skórę (myślałam że kawałek tej wargi!!!) od zewnętrznej strony teraz boli leci mi krew i skóra jest nieźle "rozczepiona " co mam z tym zrobić ? czy to się samo zagoi ???????? ile trzeba na to czasu ????????? teraz nawet będę musiała uważać przy sikaniu ;/ nawet teraz nie będę mogła (do puki to się nie zagoi) nic robić z chłopakiem !!!!!!! ale to jest żenujące ;/

Gość taka tamte
idz do apteki po jakas masc aby ci sie dobrze zagoilo masakra :o

Ciekawe co powiem w aptece. Poproszę jakąś maść na rozerwaną skórę tylko żeby byla odpowiednia do miejsc intymnych ? Radze wszystkim kobietom że jak zdecydują się na depilacje w domu to niech uważają i nie popełnią takiego błędu co ja !!!!! a najlepiej iść do kosmetyczki !!!!!

A ten tribiotic jest na otwarte rany ? i czy będzie piekło ? naprawdę większego bólu chyba już nie wytrzymam !!!!!!

Juz czytałam. tylko że ponoć go się stosuje na niewielkie rany i zewnętrznie a jak naprawdę mam tam porządnie rozwalone ;/ nawet nie miałabym jak tego posmarować ;/

Taaaa pocieszające. Jeżeli samo nie będzie mi się w miarę szybko goić to chyba nie będę miała innego wyjścia ;/

Gość g4gg
idz do lekarza ginekologa i byc moze bedzie trzeba zszywac bo rana w tym miejscu jest.

Gość taka tamtezz
nie dosc ze jestes glupia to i tempa w Aptece powiedz ze chcesz masc taka aby rana sie lepiej goila jak zapyta sie jaka rana to powiedz szarpana i tyle a jak to jest dla ciebie problem to idz na google i poszukaj tam jakas masc a potem idz do Apteki i powiedz -poprosze masc XXX

Super. Świetnie się załatwiłam. Ile powinnam poczekać aby wiedzieć czy nie trzeba będzie zszywać czy samo się zagoi ?

Gość g4gg
sluchaj nie pierdol tutaj tylko idz do lekarza bo jak ci sie zacznie paprac rana to ci pizde zakazi a to juz trudno wyleczyc

Gość taka tamtezz
to kup masc z wit A nie zaszkodzi, a co do Tribiotyku to antybiotyk i tez nie zaszkodzi

Gość g4gg
sluchaj to jest taka rana ze ona jak na dziąśle bedzie sie caly czas odnawiala takze trzeba szyc. jak sie zacznie paprac to ci cipe zakazi, drogi moczowe itp. takze musisz isc do lekarza idz poki swiat nie ma

Maść z witaminą a akurat mam w domu ale czy to może coś pomóc ?

Gość nie stosować na otwarte rany
Ta maść nie jest na otwarte rany

Łatwo powiedzieć idź do lekarza. Chyba nie zdajecie sobie sprawy jaki to jest wstyd ! zresztą dzisiaj nie dam rady już jechać do żadnego lekarza.

Gość orzech twarrrdy
o jeny :o nie przyszlo by mi do glowy zrobic sobie cos takiego. Poczytaj o masci tranowej , tormentiolu i alantanie

Gość popatrz na tematy
no dowaliłaś -przecież tam zaraz jest śluzówka i trzeba działać z głową. Zdarłaś sobie naskórek. Wstyd trzeba schować do kieszeni i pójść do gina. Wiem że ci głupio ale chyba nie chciałabyś potem mieć jeszcze większego problemu jak ci się ta rana zakazi? Wyszło jak wyszło, lekarz już nie takie rzeczy widział.

Gość g4gg
jestem ginekologiem mozesz mi wyslac zdjecie na priv to ci powiem czy trzeba szyc

Gość orzech twarrrdy
do lekarza idz kobieto. To nie XIX w i wies zapadla, zeby się wstydzic

już jest za późno że chyba tylko na pogotowie jechać.. zapomniałam dodac że ta rana leci wzdłuż wargi ;/

Gość g4gg
dobrze ze sobie calkiem tej wargi nie wyrwalas bo by to smiesznie wygladalo he he :D

W tedy to by była tragedia !!! i głupio by wyglądało. Mam pytanie jak już mnie nie boli to miejsce i krew nie leci mi juz tak mocno (tylko troszeczkę i jak rusze to miejsce to bardziej ale to chyba oczywiste ) to znaczy że to się samo powoli zagoi ?

Gość g4gg
nie zagoi sie bo to jest takie miejsce. bedzie sie paprac. potrzebujesz pomocy lekarskiej i tyle. czego jeszcze nie rozumeisz ?

Mówicie że sie nie zagoi niedawno dostałam odp. od osoby która robi depilacje w saloie i sama sobie w domu i powiedziała mi że takie coś się zdarza i samej też jej się przytrafiło mówiła żeby nic nie robić bo to takie miejsce samo się zagoi :D

Gość slalalalala
samo sie zagoi. kup rivanol i przemywaj.mozesz tez uzywac na zmiane z tantum rosa w saszetkach. wszystko to stosowalam poporodzie jak rozlazly mi sie szwy:O pomoglo:)