Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem żoną idealną.

Jestem żoną idealną

Polecane posty

Gość jestem żoną idealną.

dużo zarabiam , 9000 na rękę jestem wykształcona , jeden z najlepszych zawodów zajmuję się domem pomagam córce w lekcjach , łącznie z matmą chemię i fizyką 164/51 nie jestem pięknością, ale nie jestem teżbrzydka jestem dobra w łóżku mam poczucie humoru jestem oszczędna, nie wydaję dużo kasy na głupoty wybaczyłabym zdradę , potrafię zrozumieć że czasem odbija potrafię zrobić masę rzeczy w domu , łącznie z pracami budowlanymi umiem zmienić koło w aucie mam drobne wady , zwlekam ze wszystkim i często mi się nie chce czegoś zrobić :D

Gość Ola, lat 23
w łóżku robicie po bożemu ?

adalis czemu wyobraqznie??Ja podzielam jej zdanie w 100% i jakbym siebie widziała ;)

Gość Jestem żoną idealną
Adalis , muszę Cię zmartwić , to wszystko prawda założyłam ten nieskromny topik i niestety musiałam wyjść

Gość Jestem żoną idealną
dlaczego nie kobietą ? bo nie latam po sklepach z ciuchami ? i nie przyklejam sobie tipsów malowanych w te idiotyczne wzorki

Gość Jestem żoną idealną
więc przystojny opowiedz coś o swojej żonie , w czym jest ode mnie lepsza

Gość Jestem żoną idealną
ale przecież zawsze o to prosicie , błagacie "kochanie , to nie tak jak myślisz " i czasem jest to prawda

Gość ertys
wybaczyłabym zdradę , potrafię zrozumieć że czasem odbija nie jesteś idealna . Bo ja nie chciałbym laski ktora, by wybaczyła mi zdrade . Zreszta nigdy bym nie zdradził . Wolałbym raczej odejsc .

Gość Jestem żoną idealną
wiele kobiet wybacza zdradę ponieważ po rozwodzie obniżyłby się im pozom życia, nie mają wyjścia , ja robię co chcę

Gość yetiiiiiiiiiiiiiiii
żony idealnej się nie zdradza

Gość Jestem żoną idealną
Przystojny , nigdy nie wiesz co Cię spotka , nie zarzekaj się , może też będziesz klęczał i błagał

Gość ertys
Jakbys była zona idealną to miałabys normalnego faceta , ktory nie zdradza . Zaswedziało cie krocze i rzuciałas sie na jakiegos bydlaka .

Gość Jestem żoną idealną
mam faceta który nie zdradza , tam jest napisane "wybaczyłabym" , a nie "wybaczyłam"