Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jallepalle

PROBLEM Z SYLWESTREM.

Polecane posty

Gość jallepalle

Moja teściowa ma dwa domy. W jednym mieszkamy my i ona (ostatnio poprosiliśmy żeby go na nas przepisała bo chcemy go odremontowac. W drugim z teściem mieszka młodszy brat mojego męża. W tym roku postanowiliśmy zrobic sylwestra w tym drugim domu(gdzie mieszka brat męża) zaprosiliśmy gości, aż tu wczoraj brat męża się do nas rzucił że on też zaprosił gości , że skoro mamy już jeden dom to żebyśmy się odczepili. Zrobiło nam się przykro ale sylwestra i tak tam zrobimy. Najgorsze jest to że będzie tam jeszcze towarzystwo brata męża. Mam już dośc czemu ludzie sa tacy podli uważam że gówniarz powinien ustąpic starszem bratu

Gość SAMA SIEBIE NIE ROZUMIEM ;/
szczerze to masz swoj dom to czemu zapraszasz gosci do kogos? mi sie wydaje ze to ty jestes podla... nie obraz sie ale takie jest moje zdanie. to jedo dom i on moze robic co w nim chce a ty masz swoj...

Gość Mgr Psycholog
Nie rozumiem po co sie pchacie na chate brata skoro macie swój dom ? Nie bądż taką zadziorną zdzira i rób te swoje bunga bunga w swojej chałupie a jak ci nie pasuje to... na szczęście juz nie mój problem.

Gość chyba cię pogiełło zachłanna
jesteś i samolubna wyprawiaj sobie sylwestra w domu, w którym mieszkasz (pod warunkiem zgody właścicielki), ewidentnie powinnaś uzgodnić wyprawianie sylwestra w domu gdzie mieszka reszta rodziny męża, jeśli się nie zgodzą mieszkańcy tego domu to TY POWINNAŚ USTĄPIĆ nie ładnie kochaniutka, nie ładnie

Gość jallepalle
Uważam że mąż ma prawo organizowac sylwestra w swoim drugim domu takze

Gość jallepalle
są pewne granice uważam że powinno miec się szacunek do starszego rodzeństwa