Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowyDeser

liczy się piękna czy dobra w łóżku?

Polecane posty

Gość truskawkowyDeser

j.w. Panowie co lepsze? Kobieta olśniewająco piękna ale kłoda w łóżku czy potrafiąca dogodzić facetowi, normalnej urody;)

Gość pyton 17cm w zwisie
z wielką psizdą żeby sie zmieścił dzbanek z kawą 🖐️

Gość truskawkowyDeser
Po co wielka? nie lepiej ciasna?

Gość Bvhh jjhbb
Nie jestem facetem ale po kolegach widze, ze piekna.

Gość sdffdssdfasdafewcd25
Ta druga.

Gość bla bla blaa dd
piekna i dobra w łóżku , jak będziesz brzydka to cię do łóżka nikt nie weźmie 😴

Gość krosks
Ja bym wybrał ładną . Nawet jesli by nie robiła głebokiego gardła i nie połykała

Gość krosks
jesli miałbym do wyboru brzydką ktora robi głebokie gardło z połykiem a ładną ktora tego nie robie to wybrałbym ładną . Dziewczyna nie musi byc szarlatanem w łożku . Wystarczy ze bedzie mi sie podobac

Gość krosks
Dziewczyna nie musi byc alfą i omegą w łożku . Wystarczy ze bedzie mi sie podobac

Gość truskawkowyDeser
Ale nie chodziło mi o brzydką, tylko normalną po prostu, niepowalającą na kolana...

Gość truskawkowyDeser
mam kilku kolegów żonatych i mimo tego,że ich żony są piękne, to oni narzekają na seks imarzą im się kochanki, które wreszcie ich zadowolą... To jak jest w końcu?

Gość dla gówniarza piękna dla doświ
adczonego dobra w łóżku....

Gość truskawkowyDeser
krosks - no niezły wyczyn ;) ale ona jest brzydka a mi chodziło normalne laski;)

Gość tu nie chodzi.....
o piekne czy dobre w łóżku,bo choćbyś nie wiem jaka była to po jakimś czasi w związku facet i tak cię zdradzi. Te świnie czytaj faceci nie potrafią się cieszyć z tego co mają tylko muszą non stop zdobywac coś nowego,obcego. Dlatego nienawidzę facetów i chętnie wytępiłabym ich jak szczury

Gość krosks
Fakt nie w moim typie , też bym nie chciał takiej laski na dziewczyne mimo ze robi głebokie gardło .

Gość przecież można cały czas
się zdobywać....

Gość ,/.m.,m/.,m
bo na poczatku jak facet ejst zauroczony kobieta to nie wymaga od niej zbyt wiele i nawet najwieksza kloda jest w stanie doprowadzic go do szalu, ale z czasem przyzwyczaja sie do urody i zaczyna jednak wymagac czegos wiecej w lozku. dlatego szuka na boku. (albo nie szuka ale narzeka)tak to wyglada

Gość krosks
Dla mnie liczy się dziewczyna która jest w moim typie, czy mi sie podoba ... Sa przeciez dziewczyny bardzo piękne ktore nie są w moim typie i nie chciałbym takich do łózka , Ale tej bym nie odmówił : http://www.youtube.com/watch?v=O6TfJcSVGWA A Na przyklad Natalia Lesz czy Anna Mucha tez są ładne , ale nie w moim typie- z łózka bym je wyrzucił . Wiec dla mnie liczy sie pierwsze wrażenie jakie laska na mnie zrobi .

Gość ptasiek nastroszony
zdecy6dowanie piękna bo wtedy tweardo stoi i ma możliwosci a i ciag na bramkę lepszy to i tak rozbujasz , że nawet kłoda będzie jęczec koloraturą , brzydką podyśdasz podyśdasz uślinisz się a jej będzie malo i lipa

Gość fąfafine
biorac pod uwagę biologię i fizjonomie faceta to zawsze będzie dążył żeby bzykać piękne dlatego że to jest uzależnione od tego czy mu stoi i czy chce nawet był kiedys taki teleturniej na polsacie jak czlowiek na krzesełku odpowiadał na pytania i był podłaczony do wykrywacza kłamstw tylko prawda i pewnien gostek, niezbyt urodziwy ale za to bogaty miał żonę, która zreszta siedziała na kanapie, cholernie piękna dziewczyna, niesamowicie zgrabna , twarzyczka jak u aniołka, słodka ale taka porzadna, katoliczka itp i chodziło o to że ona była słaba w seksie a jego była dziewczyna była lepsza w te sprawki i to małżeństwo sobie to otwarcie powiedziało i zadali mu pytanie czy wolałby kobiete brzydką ale taka uprawiająca wyuzdany seks, ktorego pragnie odpowiedział że nie , że wolałby swoją żonę i miernik powiedział że mówi prawdę tak że mówię ci , facet zawsze jest wzrokowcem

Gość wetrfetgryutyi
ale jesteście żałośni i śmieszni :D a wy myślicie że te ''dobre'' to nie wymagają? nie ma lekko takie przeważnie same pragną niewiadomo jakich ogierów , spełniania każdej ich fantazji i półgodzinnych minet codziennie - coś za coś :classic_cool:, kłody mają mniejsze wymagania lub wcale także jak mówię - zawsze jest coś za coś 🖐️

Gość wetrfetgryutyi
haha i temat ucichł :D

Gość fąfafine
bo sprawa jest jasna , nie ma co dyskutować