Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starczyk

DO WIERZACYCH

Polecane posty

Gość starczyk

Zapomniałam jaką mi ksiądz zadał pokutę. Myśle i nie mogę sobie przypomnieć. co w takiej sytuacji zrobić ??? :o

Gość musisz mu to zrobić
laskę księdzu inaczej ci nie przypomni

Gość ptasiek nastroszony
sam sobie wyznacz ważne by była szczera przed Bogiem a nie dla goscia w czarnej sukience

Gość starczyk
ptasiek w ten sposób to chyba tez można by było samemu sie wyspowiadać:)

Gość mikikun
zmów koronkę do miłosierdzia bożego Modlitwa ta jest na uśmierzenie gniewu mojego, odmawiać ją będziesz przez dziewięć dni na zwykłej cząstce różańca w sposób następujący: najpierw, odmówisz jedno "Ojcze nasz" i "Zdrowaś Maryjo", i "Wierzę w Boga", następnie na paciorkach "Ojcze nasz" mówić będziesz następujące słowa: "Ojcze Przedwieczny, ofiaruję Ci Ciało i Krew, Duszę i Bóstwo najmilszego Syna Twojego, a Pana naszego Jezusa Chrystusa, na przebłaganie za grzechy nasze i świata całego"; na paciorkach "Zdrowaś Maryjo" będziesz odmawiać następujące słowa: "Dla Jego bolesnej męki miej miłosierdzie dla nas i świata całego". Na zakończenie odmówisz trzykrotnie te słowa: "Święty Boże, Święty Mocny, Święty Nieśmiertelny, zmiłuj się nad nami i nad całym światem". Odmawiaj nieustannie tę koronkę, której cię nauczyłem. Ktokolwiek będzie ją odmawiał, dostąpi wielkiego miłosierdzia w godzinę śmierci. Kapłani będą podawać grzesznikom jako ostatnią deskę ratunku; chociażby był grzesznik najzatwardzialszy, jeżeli raz tylko odmówi tę koronkę, dostąpi łaski z nieskończonego miłosierdzia mojego. Pragnę, aby poznał świat cały miłosierdzie moje; niepojętych łask pragnę udzielać duszom, które ufają mojemu miłosierdziu. Rozkosz mi sprawiają dusze, które się odwołują do mojego miłosierdzia. Takim duszom udzielam łask ponad ich życzenia. Nie mogę karać, choćby ktoś był największym grzesznikiem, jeżeli on się odwołuje do mej litości, ale usprawiedliwiam go w niezgłębionym i niezbadanym miłosierdziu swoim. Napisz: Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, otwieram wpierw na oścież drzwi miłosierdzia mojego. Kto nie chce przejść przez drzwi miłosierdzia, ten musi przejść przez drzwi sprawiedliwości mojej... http://www.misje.diecezja.kalisz.pl/Faustyna/Slowa.htm

Gość doczekać pasterki.
jak pytasz poważnie to odpowiadam , nie przejmuj się ,pomódl się po prostu i przepros Boga za zapominalstwo.

Gość patrycjusz00
Każdy człowiek powinien zainwestować w swój rozwój dlatego z myślą o tym prowadzone są kursy z rozwoju osobistego. Osobiście polecam szkolenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Jest to szkoła posiadająca pozytywne opinie, uczestnicy cenią prowadzących kursy za profesjonalizm i ogromne doświadczenie oraz wiedzę, którą chętnie dzielą się z innymi. Ja dzięki ich szkoleniu Legalny Doping znalazłem w sobie motywację do działania, której bardzo mi brakowało. Teraz moja kariera w końcu nabrała tempa i zyskuję coraz lepsze notowania w firmie ;) polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość WIERZĄCA JA
Jak nie pamięta się pokuty to się odmawia tą, którą sie otrzymywało zazwyczaj.