Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a takie spostrzezenie

najeżdżają na kobiety a sami szybko ''dziadzieją''

Polecane posty

Gość a takie spostrzezenie

oglądam sobie foty sławnych i niesławnych facetów i spora część wygląda dobrze do góra 30 - kilku lat większość jeszcze przed 40-stką tyje (szczególnie na twarzy to bardzo niekorzystnie wygląda bo zamiast ładnie podkreśloinych rysów twarzy i podbródka jest ''księżyc w pełni'':O ), dostaje brzucha, łysieje, czasem robi im się podwójny podbródek, nie mają już tej męskości i seksapilu w sobie - jednym słowem ''dziadzieją'' a sami mają czelność nazywać oceniać i nazywać kobiety 30+ starymi pfffff :O aż musiałam o tym napisać, bo wszędzie obnoszą się z tym że 30 lat to u faceta szczyt męskości itd może i tak - bo nie powiem żeby facet w wieku 30 lat źle wyglądał - ale jednak ta męskość trwa jeszcze góra kilka lat :D

Gość wetrfetgryutyi
Co racja to racja, mają jakieś wygórowane wymogi co do kobiet i chcą żeby każda powyżej 30-stki nadal przy[pominała nastolatkę, a sami są podstarzałymi facecikami z ''brzuszkiem'' i zakolami, no SORRY :O

każdy wiek ma swoje prawa i swoje uroki rzecz w tym że nie każdy potrafi to zauważyć i docenić.

Gość hehuheuhe
zgadzam się z autorką 🖐️

Gość tak tylko sie pytam
PMS, myslisz, ze kobieta 30+ moze byc atrakcyjna jeszcze?

Gość Van Zann
młode kobiety kończą się na 19 latach :D🖐️

Gość kiszu kiszu kiszu
męski facet kończy się po 30-stce, przed 40-stką zaczyna się ''dziadek'' :classic_cool:

Gość łabędzi puch__
koledzy mojego ojca w wieku ok. 45 lat wyglądają jak żule spod sklepu :O jak mój facet będzie tak wyglądał w tym wieku to chyba przerzucę się na młodszych :D

Myślę że atrakcyjność w pełnym znaczeniu tego słowa często zaczyna sie właśnie po 30... tak tylko odpowiadam ... ;)

Gość ht;lhmt4lhm
myslisz tak bo jestes facetem:P

sądze ze napisałem tak bo jestem facetem... który wreszcie zaczyna myśleć i cieszy mnie to że dostrzegam więcej niz kiedykolwiek. :P