Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika211

tabletka "po" pomocy:(

Polecane posty

Gość weronika211

Czy tabletka "po" zadziała jeszcze? Jak stosunek był w niedzielę wieczorem? Pomocy:((

Gość sdffdssdfasdafewcd25
A liczyć potrafisz? Ile tam jest godzin napisane?

Gość push-up
mozliwe, ale raczej 2 tab.na raz wez. lecz nie ma gwarancji. jezeli nie zadziala moze to miec potem wplyw na rozwoj dziecka.

Gość mydestinationnnn
tabletki mogą zadziałać do 72 h po. Na pewno nie bierz ich dwóch naraz gdyż już jedna tabletka ma dużą dawkę hormonów.

Gość KrolewnaZwiewna
Weź normalnie, lekarz mi powiedział ze można i 5 dni po zażyć tylko nie ma wtedy 100procent pewności.

nie rozumiem kobiet ktore morduja swoje dzieci. Ja nie chcialam swojego dziecka i teraz tez zaluje ze je mam ale nigdy nie posunelabym sie do morderstwa. Trzeba przyjac ze stalo sie najgorsze z podniesiona glowa i dac rodzine tej kruszynce. kobiety zastanowcie sie co robicie.

Gość siska007
jennifer, nie współczuję twojemu dziecku takiej matki :( "Ja nie chcialam swojego dziecka i teraz tez zaluje ze je mam ale nigdy nie posunelabym sie do morderstwa. "

Gość siska007
współczuję twojemu dziecku jennifer :( "Ja nie chcialam swojego dziecka i teraz tez zaluje ze je mam ale nigdy nie posunelabym sie do morderstwa. "

no bez przesady nie bedziemy sie oszukiwac, jestem mloda piekna i bogata kobieta ktora chciala podrozowac zdobywac swiat i dziecko nie bylo w pore ale nie zabilam.

Gość siska007
bez "nie" miało być ;)

jestescie jacys glupi, przeciez urodzilam, nie posunelam sie do zabojstwa, o co wam chodzi ? Mam udawac ze dla mlodej dziewczyny to szczyt szczescia zostac matka ?

Gość nie rozumiem takich ludzi
Kiedy ludzie w koncu zrozumieja, ze tabletka "72 po" nie usuwa ciazy :O

Gość fdgfdg
lepiej wziasc tablettke niz wypowiadać się że nie chce się dziecka-gdy ono już jest droga jenifer...

Gość Michał Zaradny
Witam Na zażycie takiej tabletki masz 72h (to są 3 dni). Już sama musisz policzyć ile czasu od stosunku minęło. Tabletka po stosunku nie jest metodą aborcji. Jej działanie polega na zablokowaniu owulacji, czyli procesu uwalniania się komórki jajowej oraz uniemożliwieniu zagnieżdżenia się zapłodnionej komórki w ścianie macicy. Więcej na temat tej metody antykoncepcji znajdziesz na www.wpadka.pl, a jeżeli masz jakieś pytanie napisz do eksperta pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs