Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotoznaczy ???

co to znaczy "rzyga tęczą"

Polecane posty

Gość cotoznaczy ???

nie nadążam

Gość cotoznaczy ???
na facebooku jest profil "rzyga tęczą" poza tym dużo modych tego zwrotu używa np. o jakie to słodkie, rzygam tęczą o co chodzi?

Gość więc pewnie i tak
nie zrozumiesz tłumaczenia 🖐️

Gość cotoznaczy ???
ale to znaczy , że kto jest szczęsliwy czy ze za bardzo jest miło i aż rzyga tęczą czy że co ?

Gość Inteligenty tępak
Rzygać tęczą ze szczęścia to jest sarkazm i ironia. Mam nadzieję , że zaspokoiłem twoją ciekawość.

Gość kicha na 18 kołach
Na, którym końcu skali aktualnie się znajdujesz? Czy zmiany są analogowe i płynne czy cyfrowo przeskakujesz z głupoty do geniuszu?                                        ☢   ☯   ☢

Gość kicha na 18 kołach
Nie możesz po prostu wyjaśnić tylko rozpaczać nad głupotą rzekomą bliźnich swych i manifestować jak cierpisz z tego powodu, że otaczają Cię tacy ignoranci?                                        ☢   ☯   ☢

Gość kicha na 18 kołach
A jak ktoś rzyga rzygami to co to wtedy jest jeżeli potraktować to metaforycznie. Wyjaśnisz mądralo?                                        ☢   ☯   ☢

Gość Inteligenty tępak
kicha na 18 kołach Myślę, że jest raczej bliżej tępego niż inteligentnego. Chociaż jak widze niektórych ludzi to zmieniam zdanie.

Gość Inteligenty tępak
kicha na 18 kołach Myślę, że jestem raczej bliżej tępego niż inteligentnego. Chociaż jak widze niektórych ludzi to zmieniam zdanie.

Gość kicha na 18 kołach
A co według Ciebie znaczy srać marzeniami?                                        ☢   ☯   ☢

Gość fdgfdg
rzygać-wymiotować,zwraać jedzenie,pokarm itp tęczą-szczęście,coś miłego,ładnego czyli w przenosni rzygac tecza oznacza yle co rzygac szczesciem,słodkościa..

Gość Inteligenty tępak
A co według Ciebie znaczy srać marzeniami? Według mnie oznacza to: mieć serdecznie dość marzeń. Różne mogą być tego powody.

Gość Inteligenty tępak
kicha na 18 kołach Masz swoje racje i cieszę się jeżeli dzięki mnie choć troche rozładowałaś emocje.

Gość kicha na 18 kołach
No widzisz jaki jesteś tępy...teraz potraktuje Cię jak ty koleżanke... Odchody to efekt przemiany materii...odpadki nie strawione przez organizm...naprowadziłem Cię już trochę? Co trzeba skonsumować aby srać marzeniami(jeśli potraktujesz to wg swojego zwyczaju sarkastycznie i ironicznie)? HĘ?!?!?                                        ☢   ☯   ☢

Gość cotoznaczy ???
w kontekście srac marzeniami kapuję faktycznie jestem tępa :O

Gość kicha na 18 kołach
Słuchaj pomimo, że pokasowali twoje posty o głupocie koleżanki to Ci nie odpuszcze. To ty rozładowywałeś emocje. Wyżywałeś się za nic na niej a teraz ja będe wyżywał się na tobie, żebyś sie czegoś nauczył                                        ☢   ☯   ☢

Gość cotoznaczy ???
kicha dzięki że tak bojowo mnie bronisz, to miłe z Twojej strony :) ale mi ten koleś na prawdę zwisa, ani to kultury nie ma, ani pokory, to wiesz.. pozdrawiam 🖐️

Gość kicha na 18 kołach
Z tego co pokasowali to pamietam coś w stylu: przy tobie nawet ja czuję się inteligentny; czemu jesteś taka głupia...itp. Pamiętasz już czy razem z postami wykasowali Ci pamięć?                                        ☢   ☯   ☢

Gość kicha na 18 kołach
Spoko. robie to dla siebie;)                                        ☢   ☯   ☢

Gość Inteligenty tępak
Masz rację , że jestem tępy i nigdy się nie będę tego wypierał. Masz rację ,że pisałem wcześniejsze posty żeby się dowartościować. NIe mam nic przeciwko żebyś się na mnie powyżywał. I wytłumacz co według ciebie znaczy zwrot "srać marzeniami.

Gość kicha na 18 kołach
Sam wytłumacz...                                        ☢   ☯   ☢

Gość Inteligenty tępak
Wiem , że nie mam kultury i pokory,poza tym mam setki innych wad. Podobno z wiekiem się mądrzeje, mam nadzieję, że będzie tak też w moim przypadku.

Gość kicha na 18 kołach
se:classic_cool:                                        ☢   ☯   ☢

Gość cotoznaczy ???
wg mnie srać marzeniami tzn że np nie wierzę w marzenia abo te marzenia są tak błahe albo gdy ktoś ma wszystko (przychodzi mu łatwo) to dla niego te marzenia znaczą tyle samo co poranny kibel

Gość kicha na 18 kołach
Jezuuu nie dość, że jesteś zarozumiały i szukasz okazjii żeby kogoś zgnoić to jeszcze jesteś cipa :O                                        ☢   ☯   ☢

Gość Inteligenty tępak
Ja już wytłumaczyłem, moja interpretacja,nie jest całkowicie mylna. Interesuje mnie twoja. Przepraszam koleżankę , za nie miłe słowa i masz całkowitą rację, żeby nie przejmować się słowami internetowych frustratów.

Gość Inteligenty tępak
Skoro uważasz że jestem cipą, to może być w tym ziarenko prawdy. Ale no cóż, jestem jaki jestem, tak naprawdę nie miałem na to wpływu.

Gość kicha na 18 kołach
Może być i tak...ale liczyłem na to, że kolega używającswojej ironiczno-sarkastycznej metody interpretacjii dojdzie do wniosku, że to oznacza porażkę życiową. Nieskonsumowane marzenia i plany których nie udało się zrealizować...krótko mówiąc marzenia są gówno warte...proste? proste                                        ☢   ☯   ☢