Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylemat co do przeszłości

Co może zaoferować prawiczkowi dziewczyna, która uprawiała przygodny seks?

Polecane posty

Gość do deka@ i do nocny motyl
mamy wolnosc, kazdy robi co chce. i ja mam prawo nie byc z panna ktora uprawiala przygodny seks. zreszta ja i taka to 2 rozne swiaty, wiecej nas dzieli niz laczy

a moze on by nie chcial kobiety po przygodnym seksie (zwlaszcza przygodnym analu)?

E Nomine - bywają i takie niekończące się światy w światach na forum. Taka cebula - odzierasz ze skóry, a tu następna, identyczna. Można tylko zignorować albo bawić się w łapanie światełka. Co mnie naszło z tymi porównaniami...?

Autor powinien kupić sobie jakąś dmuchana lale, bo go nie wyśmieje jeżeli nie da rady albo o coś innego:D skoro już takie tematy zakłada od jakiegoś czasu.. Co to za facet który aż tak nie wierzy w siebie .... nawet jeżeli dziewczyna z która jesteś nie jest dziewica to na to nie patrzysz tylko dajesz z siebie wszystko a nie leżysz jak kłoda ,albo myślisz "o k...rwa pewnie jestem gorszy od 20 poprzednich...."

Ja byn tylko chciała zapytać ile lat ma autor i czy slipy mu nadal mamusia kupuje

ale tu nie chodzi o porownanie tylko. no po prostu mnie sciska jak sobie wyobrazam ze dziewczyna, ktora mi sie podoba kopulowala ostro z obcymi facetami po pijaku :O

do deka@ i do nocny motyl A może bym chciał kobietę co miała przygodny sex i nie ważne czy anal w związku czy bez.Nie wypowiadaj się za kogoś Seksu się często nie planuje nie masz tego w grafiku zapisanego.. sam wychodzi.. tylko prostytutki mają dzień w dzień pewny sex ale też są wyjątki:)

mam ponad 20 lat i spiesze sie ostatnio z tymi sprawami, bo grozi mi niepelnosprawnosc i wtedy juz nie bede mial szansy byc podniecajacym obiektem seksualnym dla kobiety

To forum jest jednym z dowodów na to, że informacji należy szukać w darknecie.:P

A teraz jeszcze doszła do tego niepełnosprawność...jaka?

,,a moze on by nie chcial kobiety po przygodnym seksie (zwlaszcza przygodnym analu)?' No nie!:D To mnie rozwaliło:D:D:D Przyznaj się- jestes trollem i Ci się nudzi, co?;) I po jakim zaś przygodnym analu, pytam!?:P

Dek@ --> of course :-) albo ruska matrioszka :-) hehehehe "(zwlaszcza przygodnym analu)" hahahahahahaaha uwielbiam normalnie to!!!! :-D ten tekst to jest dla mnie klasyk kafeterii już chyba od około ponad dwóch lat. koleś siedzi na forum, napier.dala o swoim prawictwie i wciąż rozkminia jaka to okrutna jest ta kobieca rozwiązłość, a juz anal to najokrutniejsza rzecz na tym łez padole :-D autorze, a ile wogóle Ty masz lat?

No użalanie się nad sobą świadczy o twojej wierze w siebie:D...Ilu niepełnosprawnych ma dziewczyny /żony i jakoś dla kogoś są tacy ludzie pociągający.. i więcej nie jeden taki człowiek uprawiał seksu niż ty będziesz z twoim podejściem...:D :D :D :D

mam powazne problemy z kolanem i jest ryzyko ze jakis czas moge byc skazan na utykanie - czyli jednym slowem bede kulawy

to ze maja zony nie oznacza ze byliby podniecajacy tak dziko i spontanicznie dla slodkich niuniek z modnych klubow. a ja bym sie chcial poczuc facetem seksualnie atrakcyjnym dla modnych, atrakcyjnych dziewczyn

No ja ... Dziewczyny nie są aż tak puste by każda cię olała bo utykasz buahahahahahahahaha raczej za kulawą gadkę każda ci środkowy palec pokaże

Idę zapłakać w poduszkę nad nieatrakcyjnością kolana autora. Życzę państwu dobrej nocy i Wesołych Świąt.:O🖐️

jak bede utykal to raczej juz dam na zawsze sobie spokoj z kobietami. mi chodzi o wzbudzanie w kobietach dzikiego, pierwotnego pozadania. dlaczego we mnie kobieta musi sie zakochac zebym byl dla niej podniecajacy, a z innym idzie do lozka po 2 godzinach od poznania bo fajowo wyglada?

Ach, znaczy marzą ci się lale z nocnych klubów :D Fakt, co ty masz takim do zaoferowania?... Może zacznij sprzedawać kondomy przed klubami?

Nie poczujesz się bo skąd wiesz czy takie modne kobiety dla których chcesz być seksi nie uprawiały seksu przygodnego ( a zwłaszcza przygodnego analnego) nie każda ma na twarzy wypisane jestem wielbicielka penetracji analnej ,dziewicą itd

a cos dziwnego, w tym ze podobaja mi sie atrakcyjne studentki?

zakochac sie mozna w kazdym, ale ja marze zeby wzbudzac u kobiet autentyczne pozadanie, byc po prostu smacznym ciachem

Nic dziwnego w tym nie ma:D.. o dwa lata starszy jestem, nigdy nie miałem takich problemów jak ty, miałem problemy z kolanem nie pisałem o tym nigdzie i że przez to nie będę się dziewczyną podobał a zwłaszcza tym które mnie się podobają... nie wyrwiesz kobiety na sam wygląd albo sprawność ...

Drogi autorze, zrozum, że twoim kalectwem nie jest utykanie, tylko fakt, że jesteś nudny. Biadolisz nad sobą do porzygania. Możesz sobie marzyć o byciu samcem alfa, ale mazgaje nimi nie zostają. Jesteś skazany na zadowalanie się resztkami bo s a m się na to skazujesz. Ile razy dziennie slyszysz "a ten znowu marudzi? Ja bym zwariowala z kimś takim jak ty. I nie chodzi tu o seksualność, tylko o fakt, że jesteś jak upierdliwa ciotka. :o

Ale marnie widzę twoje szanse:D :D :D skoro na kafe pojawiasz się z takimi "problemami"