Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motor

seks 3 dni przed okresem bezpieczny ?? dni nie płodne ?? czy płodne ??

Polecane posty

Gość motor

witam wszystkich.... zastanawia nas czy 3 dni przed okresem Kobieta ma dni nie płodne czy płodne ?? czy seks będzie bezpieczny bez zabezpieczenia czy nie ?? jak to jest bo każdy mówi co innego ?? jedni ze tydzień przed okresem są dni nie płodne inni że płodne to jak to jest naprawdę ?? ktoś wie ?? proszę o odpowiedzi i wypowiedzi osób doświadczonych i znających się na tym. pozdrawiam serdecznie i liczę na odpowiedzi konkretne.

Gość Eeee tam
A skąd masz pewność kiedy ta ciotka przyjedzie ??? I tu jest ........klops :( Pewniej już jest po... wyjeździe cioteczki :)

Gość motor
daje konkretny przykład opisany wyżej. dodam jeszcze : seks w środę wieczorem o 20.00 a okres zaczyna się w sobotę rano 6.00. przykład prawdziwy żadynch wymysłów czy historii czy wymysłów itd.... to są dni płodne czy nie płodne ?? 7 dni przed okresem ?? poniedziałek , wtorek , sroda , czwartek i piątek ?? w sobotę okres 6.00 rano czy tylko kilka dni jest nie płodnych ?? jak tak to które ?? pozdrawiam.

Gość motor
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość Eeee tam
Łoooo booooże :( Jak ciotka przyjechała ! To jaki płodny ????? A po ile wy macie lat ???? Już gimnazjum ?, czy jeszcze podstawówka ?

Gość motor
nie. mam już 48 lat

Gość motor
po 30 lat tylko jesteśmy ciekawi bo każdy mówi co innego jak to jest wkoncu....

Gość Eeee tam
Internet macie gówniarze !!!! jest coś takiego jak Google A poczytać trochę zanim zaczniecie się bzykać !!!! A nie później głupkowato pytać na forach

Gość motor
nie wiem co za dzieci się bawią i wchodzą na mój nick ale nie bawi mnie to wogole.... chciałbym się tylko dowiedzieć czy tydzien przed okresem to są dni plodne czy nie ?? pozdrawiam

bzdety ,teoretycznie to zajsc moze w kazdy dzien miesiaca biorac pod uwage ze kichniecie moze wywolac przesuniecie momentu owulacji. Dlatego kondom jest najbezpieczniejszy lub... anal :) Sa tez faceci co sie znaja na technikach tantrycznych i potrafia miec orgazm bez wytrysku.Nasienie zostaje w prostacie ale potem ,po stosunku w ciagu nastepnych kilku godzin wolniutko mu wycieka w spodenki . Sa tez kondomy damskie :) o takiej powloce ze facet nawet nie czuje czy lateks czy zywe cialko:) to wskazowka dla zdeterminowanych :)

Jakoś 10 lat bazowałam na metodzie kalendarzowo-objawowej i w ciążę nie zaszlam. I jakoś "byle kichniecie" mi nie przeszkadzało. A ubocznym skutkiem łatwej antykoncepcji jest właśnie to, że kobiety własnego cyklu nie znają, bo po co, jak pigula wszystko wyłączy. Nie wspominając o wiedzy facetów ;p