Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda mi dziecka

była dzisiaj u mnie moja bratowa z dzieckiem

Polecane posty

Gość szkoda mi dziecka

i jestem w szoku ,dzieciak 22miesięczny ,mieszkamy na IV szedł po schodach na czworaka bo matce się nie chciało wnieść .Ręce brudne i się pyta czy chce mu umyć bo jej się nie chce ,było mi żal dziecka więc umyłam .Jej dzieciak porozwalał mojej córce wszystkie zabawki ,brał do buzi ,zniszczył książkę a matka co?uśmiech na twarzy ,zero rekacji ....jestem w szoku .Jak odjeżdzali mówi do mnie ubierz go bo mi się nie chce...tak leniwej kurwy jeszcze nie widziałam 165cm -100kg i teraz się dziwić że grubasy są leniwe

Gość szkoda mi dziecka
zapominiałam dodać ,że jak dzieciak był już ubrany to pozwoliła mu wejść na pościel w tych butach ...a jak jej przygryzłam ,że powinna go stąd wziąść to się obraziła

Gość Kanjiru
Ma 2 lata i nie umie chodzić na dwóch nogach? VBardzo dobrze matka zrobiła. Niech nie robi z dziecka kaleki. Dziecko powinno ćwiczyć, mieć ruch i dawać sobie radę.

Gość autorkaase
umie chodzić na dwóch nogach ale nie po schodach

Gość no tooo
faktycznie jakas dziwna ta Twoja bratowa, na matke to raczej sie nie nadaje, pewnie wpadke zaliczyla???

Gość autorkaase
,mały bierze wszystko do buzi wziął kulki do zabawy ,się prawie udusił a ona nic ,westchnęła ..masakra jakaś

Gość bez uchy
dzielny mały mnie łapie zadyszka jak wleze na 2 pietro

Gość i rózgą
do kaloryfera trzeba było bachora przypiąć

Gość autorkaase
dziecko nic winne ,ale żeby matka nie zwracała uwagi ,widocznie ma na wszystko pozwolone

autorkaase ,mały bierze wszystko do buzi wziął kulki do zabawy ,się prawie udusił a ona nic ,westchnęła ..masakra jakaś To ma jakiegoś downa. Moja córka ma rok i lepiej daje sobie radę od niego i nie dusi się różnymi przedmiotami. Jedynie mały chuligan psuje komputery.

z moich obserwacji wynika, że na matki nadaje się jakieś 30% bab, bo mniej więcej tyle jest normalnych dzieci reszta to albo patologia, albo bezdenna głupota, albo jakiś inny margines społeczny szkoda, że 99% jednak dzieci ma :(

>>>z moich obserwacji wynika, że na matki nadaje się jakieś 30% bab, bo mniej więcej tyle jest normalnych dzieci Brawo, doskonałe podsumowanie własnej osoby. 🖐️

Gość a co na to twoj brat czyli
ojciec dziecka? Nie wychowuje? moze zaczniesz od niego?