Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzejaqq

brak okresu powody

Polecane posty

Gość kasiiiiiia
haha, rozumiemy bo przeżywamy to samo co miesiąc ;p. po prostu bardziej ze strachem podchodzisz do tych spraw niż twoja dziewczyna, bynajmniej tak wnioskuję. mnie Miś ciągle mój uspokaja, że sobie za dużo wyobrażam itp. a ja dalej sieję panikę!

Gość kasiiiiiia
haha, co do antykoncepcji, gdy zaproponowałam dla misia, ze np bd brała tabletki, to powiedział, że nie ma mowy, naczytał się, że kilka kobiet na 1531453423435 ma obniżoną płodnośc po nich itp.

Gość Issssssssska
Nie siejcie... bo będziecie tego żałować, jeżeli z zasady jesteście ludzmi myślącymi to cieszcie sie życiem, a nie zamartwiajcie, a i takim ludziom może zdarzyć się chwila zapomnienia - ciąża to nie koniec świata - to początek trochę innego świata :) ałć... brzuch mnie boli - chyba już kopie ;) tym wesołym akcentem - idę już spać. dobranoc!

Gość kasiiiiiia
w tym momencie dla mnie to jednak koniec świata. dobranoc!

Gość Issssssssska
PS Odezwijcie sie jutro i powiedzcie jak nastroje :) Andrzejaqq - pozdrowienia dla dziewczyny :)

Gość Andrzejaqq
ja dziś nawet nie rozmawiałem prawie z dziewczyną wiec nie mam jak siac paniki:)

Gość Issssssssska
hej! Ja zrobiłam sobie test i jestem spokojna. A jak u Was? :) Moje bejbi dzisiaj daje czasu, płacze co chwile, więc kłade sie, żeby mieć moc :) Pozdrawiam

Gość andrzejaqq
U nas bez zmian...