Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxHootxxx

CZY PODOBA WAM SIĘ STYL UBIERANIA SIĘ TEJ DZIEWCZYNY?FAJNE CIUCHY?

Polecane posty

Gość xxxHootxxx

jak w temacie, podoba wam sie taki styl? któy zestaw podoba wam sie najbardziej?? jak ogolnie podoba wam sie ta laska-nie tylko styl, ale tez figura, buzia.co jest w niej najladniejsze? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f43b2e3f45ff7481.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bacecc468c6ba092.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5fdcd623a5d996f9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/348775506da27803.html

Gość fvdsfsdf
Styl? Jaki styl? Tam nie ma żadnego stylu. Badziewie i nic więcej.

Gość mhsuh
Kurwa, znowu???!!! :O

Gość wdg grn yjr
ubiur mi się nie podoba, na każdym zdjęciu mi coś nie pasuje. a z urody? za wąskie brwi, kiepsko zrobione oko, włosy... nie bardzo, mysie takie, nie lubię... i ogólnei taka rumiana jakaś, nie wiem czy to makijaż czy taka uroda? buzia zbyt okrągła, a figura nie przyciąga uwagi, dośc kołkowata nie chcę nikogo obrażać, źle nie jest. przeciętnie. uwagi bym na ulicy nie zwróciłą ani w pozytywny ani w negatywny sposób. ale jęsli chodzi o szczegóły to jak wyżej

Gość wdg grn yjr
*ubiór

Gość marrrlenka
bardzo łądna dziewczyna, opalona i zadbana. piękne, gęste kręcone włosy mało laska ma takie a styl- cóz widać, ze ciuszki nie byle jakie i ma dużo ubrań..nie każdego na to stać, wiec zazdroszcza

Gość też mniej więcej tyle
"ubiur" nie rób z siebie pośmiewiska :O

Gość a powiedzaaa
'bardzo łądna dziewczyna, opalona i zadbana. piękne, gęste kręcone włosy mało laska ma takie a styl- cóz widać, ze ciuszki nie byle jakie i ma dużo ubrań..nie każdego na to stać, wiec zazdroszcza' -hahahahhahahahahah za każdym razem jak autorka wstawia swoje fotki to pojawia się ten sam komentarz, który kopiuje :D zAWSZE TEN SAM :d

Gość Sheeeen
O boże....

Gość pauuullinek
ojjj...nie jest dobrze...masz okrągłą buzię, wąskie b. krzywe brwi...jesteś taka masywna...ciuchy? nie, nie! ale za to ładne włosy i oczy

Gość wdg grn yjr
bardzo łądna dziewczyna, opalona i zadbana. piękne, gęste kręcone włosy mało laska ma takie a styl- cóz widać, ze ciuszki nie byle jakie i ma dużo ubrań..nie każdego na to stać, wiec zazdroszcza jak zdjecia robione w wakacje, to opalona, po czym wnioskujesz, że zadbana? moim zdaniem , aż za bardzo ( brwi wyskubane ponad miarę ), takie włosy nie każdemu się podobają, widać że jej się trochę puszą, dla mnie na minus raczej. ciuszki właśnie byle jakie, typowe bazarówki. ale nawet bazarówki można gustownie połączyć, ona nie bardzo potrafi. dużo ubrań? bo na 4 fotkach ma różne? to ci dopiero.... nie stać cię na 4 komplety ubrań? :-(

Gość pauuullinek
ej, no nie jest źle...widac, że lubie się i pomalować, i ubrać- wiec chyba raczej zadbana...

Gość frf43245
Yy no przeciętna, a stylu to ja żadnego nie widzę, ot po prostu zwyczajne ciuchy.

Gość ciut grubawa jest
;p

Gość 9e09e8923e
dużo ubrań? bo na 4 fotkach ma różne? to ci dopiero.... nie stać cię na 4 komplety ubrań? to samo chciałam powiedziec... aż szok. ktoś ma chyba mentalnosc pensjonariusza domu dziecka...