Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malska

byly dziwny

Polecane posty

Gość malska

co powiecie na to nie jestem z bylym 2 miesiace ale caly czas mam z nim kontakt dzwoni pisze proponuje mi rozne rzeczy pomaga ostatni po bardzo fajnym dniu pisal mi tak ''pamietaj chcialem dobrze, nie wszystko mi sie udalo'', ''pamietaj mnie'' wydzwanial do mnie caly wieczor a od nastepnego dnia olewka za;pytalam o co mu chodzi bo taki na dystans jest a on ze ja tego dnia zbyt czesto dzwonilam ( dzwonilam w spr sluzbowej bo mowil ze moge sie go poradzic mialam na prawde ogien'' wkurzyl mnie i napisalam mu ze sie czepia i ze moge sie z nim wcale nie kontaktowac a on na drugi dzien milutki i pytal czy sie spotkamy szczerze mam go dosc

Gość to ja mam gorzej
to powiedz mu to

Gość lambabladorKAA
naprawde? masz go dosyc? niemozliwe

Gość malska
tak zrobie ale po swietach dodam ze to on mnie zostawil dzis mial mnie zawiezc na swieta sam zaproponowal o wyjezdzie wiedzial od niedzieli nie naladowal akumulatora w samochodzie zrobil to wczoraj wieczorem dopiero nie sprawdzil czy wszystko dzila w samochodzie on nie pracuje ma czas dzis wstalam o 7 mej bo powiedzial ze bedzie po mnie miedzy 7-9 o 8:30 dzwoni i mowi ze wstal dopiero i sprawdzi czy wszystko dziala o 9:30 dzwoni i mowi ze nie pojedziemy dzis bo swieca mu nie dziala nosz kurwa to jest odpowiedzialnosc i jeszcze pyta czy jutro chce jechac a ja mowie ze nie mam innej opcji bo biletu na autobus juz nie dostane facet ma 33 lata

Gość malska
dlaczego glupia? bo sadze ze z bylym moge sie kumplowac? glupia bylam ze nie widzialam jego niedojrzalosci

Gość malska
oswiec mnie o panie madry bawi sie mna? jego zachowanie zalezne jest do dnia? ja to wiem w takim razie bedzie musial obejsc sie beze mnie

nie to nie to ... no postaraj się wytęz bardziej umysł,wierzę w ciebie ...

Gość ciagnijcie druta
ja pierdole to znowu ta nudzaca sie gimgowniara :o

Gość malska
wal sie regres wiem ze ma mnie w dupie bo nic innego nie przychodzi do glowy

Gość w kontekscie tematu taki
regres bywa okrutnym eliminatorem :D kocham Go za to :D

Gość malska
jest kretynem i tyle nikt na niego nie chce tracic czasu

Gość malska
ja sie nie moge odkleic? od niego? sorry ale to nie ja do niego wydzwaniam matko boska jestescie chorzy

ja sie nie moge odkleic? od niego? sorry ale to nie ja do niego wydzwaniam" no i oczywiscie masz przy skroni broń więc musisz te telefony odbierac :)

Gość w kontekscie tematu taki
👄 regres:D

Gość Keaaa$ha
To jakiś pojeb. "Pamiętaj mnie" na razie słownie, a jutro przytacha Ci do domu swój pomnik, przecież nie wszystek umrze, bo będziesz pamiętać te cudne chwile. Gosciu chce się dowartościować, a Ty jesteś tylko na chwile. Dobrze, że sama widzisz, że jego zachowanie jest co najmniej nienormalne. Kopnij go w dupe póki czas.

Gość o main good serio
to piszesz ?