Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony tym wszystkim

Panny wcześnie tracą cnotę, mają za sobą wielu partnerów i eksperymenty

Polecane posty

Gość Zniesmaczony tym wszystkim

Młode kobiety dzisiaj mają za sobą: wczesną inicjację, wielu partnerów, seks przygodny, seks bez związku, seks analny o oralu nawet nie mówię Do tego ciągle spotykają się z innym i jak z kimś idą do łóżka to długo nie czekają

Gość zdecydowana większość taka
właśnie jest. jak ma 19-20 lat, to rucha się na lewo i prawo, a jak soptka NORMALNEGO faceta, to źle, bo za mdły, za miły i w ogóle nudny i do dupy... a potem matka w wieku 20-23 lata, we łbie wciąż sieczka, bo się okazało, że ojcem jednak jest NIE TEN, a tamtego dobrego już najczęśćiej nie ma, bo został wykopany:) bardzo często powtarzający się scenariusz "miłości":D

ja stracilam w wieku 18 lat :D a co to znaczy seks bez związku ? ja poszłam z facetem do łóżka na 5 randce i jestesmy do dzisiaj ze sobą (6 lat) teraz juz nei ma tak jak myslisz "bedziesz ze mną chodziła " odp "tak"

Gość bla bla bla bla bla........
popsute to wszystko, a zreperować nie ma komu:D

Gość fgreg
taka prawda niestety a wszystko dlatego ze dla kobiety miec sex to jak splunac.. facet niestety musi sie nameczyc i spotyka to nie wielu

przeciez to wiadome nie od dzis czasy kiedy to facet byl ten zly to tak jak z tym smokiem analogiem :D czyli czas przeszly teraz mamy kobiety wyzwolone :D kurwia sie na potege az glowa mala fagasy spuszczaja im sie w kichy i w wieku 14-16 lat maja juz bachory :D

gorąca 30 - stka - to albo jestes okrutnie brzydka albo jestes ta z tych nielicznych... chociaz 30 lat to ty z tej starej epoki jestes jeszcze :D ja mam 24 i teraz to co wyprawiaja dziewczyny co maja 14-22 lat to glowa mala...

Gość bo jestes pokoleniem
stanu wojennego , my mowimy o tych urodzonych po 90-latach 🖐️

my mowimy o tych urodzonych po 90-latach - dokladnie... swoja droga jestem ciekaw gorąca 30 - stka czy ty naprawde taka goraca 30 czy tylko cie fantazja poniosla ;)

Gość bo jestes pokoleniem
mam kumpele z 3 bachorami z czego pierwszego urodzila w wieku 16 lat :O🖐️

Gość do gorąca 30 - stka
ilu mialas partnerow?

taa ja ostatnio robiac samochod zobaczylem dziewczyne w wieku 16 lat z brzuchem chyba 7 albo 8 miesiac i czekala na kogos zagadalem okazalo sie ze spuscil jej sie chlopak z zapytaniem czemu gumek nie uzyli nastala cisza i dodala ze troszke pijani byli ja sie pytam i co zostawil cie... a ona tak jak sie dowiedzial :D dzieci robia dzeci a potem biora przyklad ze swojej mamy patologi z tad coraz wieksze zapedy szmaciarskie u mlodych dziewczyn...

Gość lordzie koks co się dziwisz
przecież w wieku n16 lat to oni nie wiedzą, co to tabletki i gumki, ale wiedzą, co i gdzie można wsadzić. urodzone w okolicach 1990 roku to niestety wciąż dziecinne dzioewczynki, które chcą szyb ko dziecko, bo już ta pora albo koleżanka już ma i takie tam i ona też chce.

taa ale wiesz wiek lat 90 to szmaciury i dupodajki na potege... przyklad znajomy lat 28 zaproponowal malolacie 14-15 lat wypad pozamiasto na tydzien nad jezioro na domki na pewno nie w celu pogawendki ta ochoczo sie zgodzila a co najlepsze rodzice ja puscili a ten ja rznal caly tydzien a potem wez niech dorosnie bedzie miala z 20 lat ty sie w takiej zabujasz bez opamietania bedzie to twoja wielka milosc a ta ma przeszlosc nie gorsza niz zwykla kurwa przy drozna :D

Gość Sheeen
"Młode kobiety dzisiaj mają za sobą: wczesną inicjację, wielu partnerów, seks przygodny, seks bez związku, seks analny o oralu nawet nie mówię Do tego ciągle spotykają się z innym i jak z kimś idą do łóżka to długo nie czekają" 1. Miałam 18 lat z facetem jestem od 6 lat. 2. Miałam i nadal mam jednego. 3. Nie dotyczy 4. Nie dotyczy 5. Tak, po 2 latach zwiazku 6. Tak z facetem, z którym jestem. 7. Nie spotykam się z innymi. Biorąc po uwagę teorię autora, chyba jestem niedzisiejsza.

Gość biorąc pod uwagę teorię
autora, to jesteś fajna. ale ja sam analnego nie lubię i nie wiem, po co mi to miałoby być? dla mnie konbieta ma jedna dziurke do wkladania i juz.

Gość Sheeen
"ale ja sam analnego nie lubię i nie wiem, po co mi to miałoby być" A próbowałeś?

Gość kobiety wielokrrotnie używane
rajcuja tylko desperatów cipnych

Gość Sheeen
Może takie przerżnięte przez stado studencików tak, ale jak panna miała chłopaków kilku to co w tym złego?

Gość Keaaa$ha
Kotuś, ja na swoje 25 lat miałam jak na razie 2 facetów z którymi spałam. Anala nie próbowałam i nie zamierzam, tak btw. Z pierwszym byłam 3 lata, z drugim 4 i nadal jestem. Z pierwszym poszłam do łożka tak po roku, z drugim trochę mniej jak rok... 8-9 miesięcy. Pierwsza inicjacja w wieku 17 lat. Oral byl, ale później. No i...? :)

Gość wynaturzona
współczuję wszystkim ludziom o tak wąskich horyzontach,myślących schematami. Mam prawie 19 lat, chłopaka i nadal jestem dziewicą i nie śpieszy mi się. Co więcej mam wiele koleżanek w podobnej sytuacji.