Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka stara baabaa

niech ktos ze mna pogada

Polecane posty

kazda napisze to samo-kopa w d... chyba ze ktoras jest zdania,ze kobieta robi wszystko a facet wielkie nic! nie chodzi o to by ktos kogos utrzymywal czy facet czy kobieta ale by ta druga osoba pomagala,powinnas przychodzic z pracy a obiad powinien parowac na stole a w kuchni powinno lsnic;) kobieta potrafi to i facet powinien,cyckasz się z nim za bardzo

myslicie że on mnie kocha, czy zwyczajnie jest ze mną bo mu wygodnie? Wiem że ciężko tak odpowiedzieć, bo nas nie znacie :)

robicie coś wspólnie,wychodzicie ? z autopsji ci powiem,ze takie przymykanie oka na takie zachowanie wyjdzie wam an dobre,bedzie tak jesli czegos nie postanowisz.Daj wybór,albo zajmie się domem lub znajdzie lepszą prace albo koniec z wami,zobaczysz co zrobi jesli zabierze sie za to to znaczy ze mu zalezy a jesli nie to bedziesz wiedziala

Gość niekobieca baba
Ja z kolei dowiedzialam sie,ze jestem niekobieca. Ze nie jestem atrakcyjna dla swego PANA kurva. Ze sie przed nim nie stroje w fatalaszki, ze ubieram sie jak pies itd.

Gość niekobieca baba
I oprocz tego dowiedzialam sie, ze moge robic co chce, lacznie z wyniesieniem sie od niego i mam sie nie zaslaniac dzieckiem, moge mu je zostawic :O a poprosilam go o 2 godz , zeby moc jechac na rozmowe w sprawie pracy. I co ? Jade z dzieckiem :)

ja: znajdź pracę on: szukam, ale sama wiesz, że z pracą ciężko a na kasę nie pójdę chciał założyć własną firmę, ale nie dostał dotacji ja: w takim razie jak nie pracujesz, to rób cokolwiek- sprzatnij nw domu, ugotuj obiad, zrób zakupy, cokolwiek a często wracam z pracy to nawet chleba nie ma, łózko rozwalone, gary w zlewie, a on tłumaczy że mama go nie nauczyła porządku, ale on się stara tylko to dla niego trudne (on ma 32 lata !!!!!!) w ogóle mówi, że on sie stara a ja tego nie widzę, nie doceniam, że on chce dobrze ale mu nie wychodzi, więc ja to staram się rozumieć, pomagać, ale czuję że robi mnie w balona, czuję się wykorzystywana, a tego co się czuje przeciez nie mozna zaplanować, czyli dochodzę do wniosku, że nie daje mi szczęscia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość niekobieca baba
Boze!!!! Jakbym przeczytala o swoim facecie. Z tym, ze on w zasadzie pracuje, ale caly czas pozycza ode mnie pieniadze i to ja kupuje jedzenie i wszystko dla dziecka, nie on. Zgroza :O w czym my tkwimy ?

Gość niekobieca baba
Tzn zgroza u mnie, ale sama jestem sobie winna, ze wciaz z nim jestem. Kompletny brak szacunku. Ale glupia, tepa wierzyla, ze sie zmieni, ze bedzie ok, dla dobra dziecka.

niekobieca- też słyszałam: przytyłaś- schudnij, ta to ma super figurę, ta super nogi, tamta szprotka- ja słuchałam i się wkurzałam niby rozumiem że jestem młoda, niby ładna, mam fajną pracę, wsparcie w rodzinie a jednak jestem na tyle głupia że wierzę że się zmieni i boję że trafię na jeszcze gorszego a ty ile masz lat, jesteście małżeństwem, dziecko go nie zmieniło?

Gość niekobieca baba
mam wiecej niz Ty :-) Nie jestesmy malzenstwem. Nie zmienilo go, jest jeszcze gorszy. Wlasnie dostalam smsa, ze nie obcina paznokci u nog dlatego, ze ma wyjebane na mnie i na to jak wyglada przy mnie :O

hehehehehe wiesz jakie mój ma pazury? długie i czarne- twierdzi że od skarpetek. Zamierzasz coś zrobić ze swoim życiem? Ja się zbieram i zebrać nie mogę. Serce mówi zostań, poczekaj, a rozum wrzeszczy- spierdalajjjj!!!!

a jakiej on pracy szuka,ze ciezko ? "mama go nei nauczyła porządku" to nerwicy bym dostala :D to bym powiedzial " to ja cie...naucze" :P mój ma 28 lat i gdyby szczerze miał siły po pracy to by posrzątał,ale czas poswieca dziecku w tym czasie a ja mma chwile dla siebie... a wiesz co skoro mama go nie nauczyla to raczej to wina wychowania,bo skoro nikt nigdy niczego nei oczekiwal od niego to dlaczego teraz by mialo byc inaczej ? a co mu nie wychodzi ? pomycie naczyn,nie ma w tym nic trudnego,woda plyn gąbka i szorowanko,jak potrafi sie umyć to i naczynia pozmywa :D on sie chwyta wszystkiego by tylko nic nie robic-tak to wwidze

wydaje mi się, że moim największym problemem jest nadzieja którą mam a która nigdy się nie spełni, od jakiegoś roku codziennie czuje bardziej, że coś nie gra :/

brzydka stara baabaa hehehehehe wiesz jakie mój ma pazury? długie i czarne- twierdzi że od skarpetek. Zamierzasz coś zrobić ze swoim życiem? Ja się zbieram i zebrać nie mogę. Serce mówi zostań, poczekaj, a rozum wrzeszczy- spie**alajjjj!!!! TYPOWE OKRESLENIE OSOBY KTÓRA JEST Z KIMŚ Z PRZYZWYCAJENIA,ZRÓB ZA I PRZECIW ! po co w tym tkwicie,facet to tez czlowiek moze nie koniecznie musi myc okna na błysk czy tez gotowac jak kuroń,ale usmażyć jakieś kotlety,kupić surówkę (juz nie zmuszajmy do robienia) i obiad gotowy,stanac w sklepie w kolejce po chleb tez nie jest ciezko,nie trzeba sie starac.

brzydka stara baabaa wydaje mi się, że moim największym problemem jest nadzieja którą mam a która nigdy się nie spełni, od jakiegoś roku codziennie czuje bardziej, że coś nie gra :/ MOŻE GO KOCHASZ,BO MASZ NADZIEJĘ ZE SIE ZMIENI,ALE DO TANGA TRZEBA... 2 ;) porozmawiajcie szczerze,powiedz by sie nie zaslanial tym ze sie stara,bo same checi nei wystarcza...powazna dluga rozmowa w ktorej podejmiecie decyzje

niekobieca baba Ja z kolei dowiedzialam sie,ze jestem niekobieca. Ze nie jestem atrakcyjna dla swego PANA kurva. Ze sie przed nim nie stroje w fatalaszki, ze ubieram sie jak pies itd. TO JA BYM UBRAŁA MINI I NA IMPREZE Z KOLEŻANKAMI :D 15:43 niekobieca baba I oprocz tego dowiedzialam sie, ze moge robic co chce, lacznie z wyniesieniem sie od niego i mam sie nie zaslaniac dzieckiem, moge mu je zostawic a poprosilam go o 2 godz , zeby moc jechac na rozmowe w sprawie pracy. I co ? Jade z dzieckiem A MOZE WIZYTA U RODZINY NA DZIEN LUB DWA...bez mowienia o tym

dzięki za wszystkie rady, wesołych świat, czuję że moje będą łzawe :/

Gość niekobieca baba
na niego nic nie dziala. Jedyny taki przypadek. Moje swieta tez beda lzawe, wlasciwie juz sa. Nie rozumiem po co w takim razie on siedzi ze mna????Skoro we wszystkim jestem kijowa.

Gość ja tam jestem starsza
i związek mam od dawna ten sam powiem Ci szczerze że Twój facet kombinuje,jak hrabia nie chce na kasę to niech idzie jak agent w ubezpieczeniach pracować ,wszędzie go przyjmą no chyba że zębów nie ma ,brak matury i był karany,może nawet zostać multiagentem ,założyć sobie firmę itd a jak nie znajdzie roboty w ciągu kwartału to wypierdol nieroba z chaty i nawet nie myśl o dziecku bo tynkiem go nie nakarmisz:)

Gość niekobieca baba
Skad takie typy sie biora ??:O porazka

wiesz takie typy to skutek wychowania przez głupich rodziców

Gość niekobieca baba
Z tym sie zgodze. Matka mojego robila za niego wszystko, do dzis dzwoni codziennie. Nie nauczyla go poczucia obowiazku zadnego, ani odpowiedzialnosci. Nic a nic. Nawet szkoly nie skonczyl i malo tego, obwinia rodzicow za to :D bo nie wspomnialam chyba, ze o wszystko inne obwinia mnie.

u mnie była krótka piłka z dziećmi dopóki się uczą mają pełne wsparcie finansowe jak kończą edukację zero kasy - wszystkie studiują:D

Gość Miska25253636
Kopnik go w dupe. Znajdz faceta, ktory bedzie Ciebie wart. Masz 31 lat, a zegar bilogiczny juz tyka. Pierwsze dziecko najlepiej urodzic do 30 jest bezpieczniej, bo pozniej jest gorzej. Co inne jak rodzi sie po 30-sce drugie dziecko. Nie warto tkwic w zwiazku, w ktorym jedna strona sie stara, a druga zlewa. Facet powinienen miec do kobiety szacunek i jeszcze starac sie utrzymac finansowo, a nie pracuje dorywczo. Mojej kolezanki facet od 8 lat tak pracuje, a ona tyra za dwoje. Jak nie moze znalezc pracy niech sie doksztalci. Sa kursy bezplatne organizowane prze UE.Pracuje ,ale doksztlalcalam sie i bralam udzial w takim kursie.

Gość niekobieca baba
To rzeczywiscie nasza wina tylko. Same sobie pozwolilysmy, pozwalamy i pewnie bedziemy pozwalac.

też tak czułam. On skończył. teraz uczę się żyć sama, powoooooli bo dopiero tydzień minął, ale próbuję chociaż...

Gość niekobieca baba
Ja mam nadzieje, ze jutro mnie przyjma do pracy i tez sie zawijam. Przeciez ludzie zyja normalnie..