Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalien

drzemka 21miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość Natalien

czy możliwe żeby 21misięczne dziecko nie potrzebowało już drzemki w dzień? Mała wstaje około 10, w dzień pośpi jeszcze 1,5h a wieczorem idzie spać po 23. może zlikwidować popołudniową drzemkę już?

Gość moja corka jak miala 11 miesie
juz byl problem ze spaniem w dzien 30min tylko spala, ale odlatywala juz o 19-20

moj 2 latek wstaje ok 7-8 idzie spac na ok 2 godz i do lozka wedroje 20.30 twoja za pozno wstaje i za pozno idzie spac

mój ma 22 mies ale to co teraz wyprawia przed snem to ... chyba jednak potrzebuje snu po południu, ale tez zasypia ok 23 wszyscy mi mówią, zeby z tej drzemki zrezygnować, ale po 16 tej jest już nieobliczalny jak sie nie prześpi

mój ma rok i już nie śpi w dzień, sam zrezygnował z drzemki jakieś 1,5 miesiąca temu

hej :) moj wstaje o 6 rano, idzie spac o 19.30 w przedszkolu kladli go na drzemke o 11.30 i postrafil spac do 2 h ale co nam w nocy wyprawial to masakra, wiec powiedzialam ze max 30 min drzemki i tyle styka dziecko przesypia cale noce, my mamy wieczor dla siebie a i Piotrula jest wyspany rano jak idzie do przedszkola