Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprawik

Muszę szybko wymyśleć alibi

Polecane posty

Gość nieprawik

W znajomych na facebooku mam 2 dziewczyny i z obiema chodzę. Ostatnio jedna wstawiła mi post na tablicy, po którym ta druga mogła się czegoś domyśleć. Na szczęście w porę zareagowałem i usunąłem ten post. Teraz ta pierwsza się pyta dlaczego usunąłem jej post. Macie jakieś pomysły co jej powiedzieć?

Gość anna karenina ;
niezły z CIebie chujek :O ja bym ustawiła opcję, żeby nikt prócz mnie nie mógł dawać postów na mojej tablicy

Gość Feniks z popiołu
Teraz ta pierwsza się pyta dlaczego usunąłem jej post. Macie jakieś pomysły co jej powiedzieć? powiedz jej prawdę :P

Gość nieprawik
To nie tak, że jestem chujkiem Z pierwszą mi się nie układa od pół roku. Od września się nie widzimy ze sobą. Chciałem zerwać ale ona myśli, że to przejściowe i jak wróci za miesiąc to pogadamy i niby wszystko się naprawi. Ja tak nie myślę i już przekreśliłem ten związek a nie będę zrywał przed świętami i na odległość. Nadal jestem chujkiem?

Gość Feniks z popiołu
nadal :P

Gość kkithlp
Moim skromnym zdaniem, w sytuacji, gdy masz już drugą pannę, lepiej byś zrobił mówiąc tej pierwszej, jak się rzeczy mają i zerwał nawet na odległość. Tym bardziej, że prędko się z nią nie zobaczysz. Lepsze to niż oszukiwanie kogoś w taki sposób.

Stary, oczywiście, że jesteś chuj*kiem, bo nie jesteś szczery z żadną z nich. Obie kręcisz udając wiernego i lojalnego. Naprawde tego nie łapiesz ? Wiesz co powinienś zrobić ? Napisać na fejsie, że jesteś chuj*kiem, bo utrzymujesz obydwie dziewczynki w przekonaniu, że są Twoimi jedynymi. Pytaniem jest czy stać Cię na to :P

Gość anna karenina ;
wyślij tamtej szczerego maila, chujku :)

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
niezły z ciebie chuj bo nawet nie chujek chuja bym Ci urwała chuju zchujały

prosto z mostu powiedz co jest grane ? ale to ta lepsza zapytała ? napisz co to było bo jak mamy cos doradzic skoro nei wiemy co to bylo zawsze mozesz powiedziec ze jaja sobie zrobila :D a chujkiem ejstes skoro nie masz odwagi zerwac,nawet na odleglosc i wymyslasz bajke ze swieta ...

Gość co za tchorz
przestan leciec na 2 fronty i oszukiwac obie laski:o ciota

Gość nieprawik
no kurwa to człowiek chce być miły i nie psuć drugiej osobie świąt i wyjazdu a wy mnie od chujka i tchórza nazywacie. Już mnie z tą pierwszą nic nie łączy więc jakie dwa fronty?

Gość co za tchorz
hahahah jak was nic nie laczy:D jestescie razem xczy nie, sciemniasz jej czy nie, grasz w zwiazek czy nie:D??? jeszcze w ciula robist ta druga;)

Gość no powiedz że przez przypadek
usunąłeś i tyle