Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobie23

Jak ubierają się wasze matki

Polecane posty

Gość takasobie23

Tak na codzień?

Gość moja mama niestety
ma njieodlaczne dzinsy i jakas tam ta sama kurtka od 10 lat, nie dba o siebie wogole, a jest ladna i dosyc mlodo wyglada, ma 58 lat, w zasadzie nigdy nie dbala o siebie, wkurzalo mnie to strasznie, sama taka bylam i moja siostra tez, ale zaczelam sie ubierac lepiej.....

moja to można powiedzieć głowa siwieje dupa szaleje :D leginsy jakies skoropodobne, zwykle leginsy, tuniki, swetry, dzinsy ale nie takie zwykle tylko poprzecierane, buty to raczej sportowe nosi albo na plaskim... kurtka skorzana

Gość moja nie dba tez o siebie
chodzi w kurtkach po mnie (dalam jej kiedys takie krótkie kurtki, które były kiedyś modne w kratkę a chodziłam w nich jak miałam 16 lat i przywiozłam jej żeby dała znajomej, która ma córkę w tym wieku), kurtka za krótka, stare swetry wychodzą spod niej, spodnie do kostek, adidasy :o Fryzura okropna, grzywka która sobie sama obcina krzywo i taki cieniutki kucyk :o Ale w tej kurtce wyglada komicznie:o Kurtka na dziecko 15-16 lat, w kratke, kolorowa a ona ma 58 lat :o

Gość ale to kurtka po Tobie
i w ten sposób jesteś blisko niej, kiedykolwiek ją na siebie zakłada. Moja garsonki, spódnice, bluzki dopasowane, buty na szpilce, ładny płaszcz, rzadko kurtka, a czasem i kapelusz. Oczywiście makijaż. Wygląda zawsze pięknie i elegancko, bo dba o siebie (ale bez przesady - nie chodzi na solaria czy inną taką tandetę rakotwórczą). Ja również dbam o siebie i zawsze wyglądam kobieco, a już od 3 lat chodzę niemal wyłacznie w sukienkach i spódniczkach - koniecznie przed kolano. Mąż zadowolony.

Gość chentna12
A czy ubierają czasami spodnie?