Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i jak wam sie podoba???

Czy odpowiedni na czasie telefon zakupilam dla nastolatki?

Polecane posty

Zakupilam na prezent komoreczke dla corci.Niestety jej telefon niechcący znisczylam(to byl wypadek) ona sie na mnie strasznie pogniewala bo mysli ze to zlosliwie zrobilam, a tak nie było, związku z tym w ramach wynagrodzenia sprezentowalam jej o to takie mobilne cacko. Pasuje dla 13 letniej dziewczynki? fajnie sie prezentuje wizualnie? dodam ze ma funcke touchpad i wydawal mi sie trafny http://www.voila.pl/259/cu9sc/?1 http://www.voila.pl/260/fhkve/?1

Gość rtyrtytry
i tak go zniszczy albo ktoś jej podpierdoli, więc co za różnica? :D

Gość znawca arabuw z Janowa Podl
treochę za szeroki, będzie musiała przećwiczyć wkładanie po pipulki jak zawibruje

bo mialam okazje odkupic od kogos go( nowka telefon))po bardzo okazjonalnej cenie, nie stac mnie by bylo jego ze sklepu wziąść to skorzystalam z takiej kolezenskiej oferty :p

Gość Kóleżanko
Dla tak młodej dziewczynki to telefon max do 150 zł najlepiej jakiś z firmy nokia bo są wytrzymałe. A ten jest biznesowy i się jej nie przyda ! Ale jak będzie o niego dbała to spoko bo telefon jest fajny, no i wiem ze jest drogi trochę bo mam taki sam.

Gość 54455445
zapowazny jak na jej wiek,, ona jest zamloda na taki biznesowy fonik

dlatego napisalam ze z salonu komorkowego nie wzielabym go bo cena kosmiczna, ale ze trafila mi sie taka okazja od znajomego wiec skorzystalam .Ja rowniez zdaje sobie sprawe ze zbyt powazny jest jak na jej wiek, no ale wyjatek niekeidy trzeba zrobic

Gość offerma ::::
ty kutwo

Gość Misia_383
Teraz to wszyscy lataja z iphonami. Ja ma 4, ale wiekszosc znajomych juz sie zaopatrzyla w 4s i zazdroszcze. Jak mi sie kontrakt skonczy to tez sobie 4s-ke kupie chyba. Ale z drugiej strony co prawda to prawda, mlodej pannie najlepiej chyba nokie kupic. One sa wytrzymale raczej. Ale jak juz masz blackberry po okazyjnej cenie to napewno tez jej sie spodoba.

Gość BlackBerry27
Mam nadzieję, że dostanę najnowszego BlackBery 9900, bo inaczej ni ma świąt 🖐️

domyslam sie ze masz wiecej niz 13 lat, dlatego sie pytam czy macie mniej wiecej wiedze co małolatą w tym wieku sie podoba a co nie

Gość BlackBerry27
Iphone mnie nie kręcą 🖐️

Misia_383 tak, nabylam fonik po okazjonalnej cenie, stąd tylko i wylacznie zdecydowalam sie na zakup tego mobilniaka.Planowalam jej zwyklego samsunga kupic no ale niespodziewanie okazja sie nadarzyla

Gość 565565655654
nastepna rozpuszcona gowniara pewnie ksiezniczka bezstr wych :o