Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cooohooo

jestescie zli ze znowu beda swieta??

Polecane posty

Gość cooohooo

bo ja tak:( znowu te piepszone swieta

Gość cooohooo
chodzi mi oczywiscie o ateistow:)

Gość prowo....
JA JESTEM ATEISTKĄ I SPĘDZAM ŚWIĘTA TAK DLA JAJ :P PO PROSTU MIŁA ATMOSFERA I TYLE,JAKOŚ MUSI ZLECIEĆ TA PORĄBANA ZIMA....

Gość weekendzik
ogólnie to święta olewamy,ot po prostu kolejny weekendzik się trafił,hahaa

Gość cooohooo
ja niemam ich z kim spedzic, ale i tak niemial bym ohcoty w uczestnictwie tej glupoty:) pozdrawiam ateistow i wszystkich ktorzy spedzaja swieta samotnie🖐️

Gość prowo....
DZIĘKI I AVE SATAN!@!:D

Gość cooohooo
ave szatanie, ave xD niewiem co to znaczy, ale luz:)

Gość prowo....
HE HE HE NIE WIESZ CO TZN.?? TO JEST POWITANIE DEMONÓW;)

Gość cooohooo
aha, teraz juz wiem:D skad mialem wiedziec jak ja niewierzacy:)

Gość prowo....
SATANIŚCI WIERZA TYLKO W SZATANA I ODDAJA MU CZEŚĆ,POZDRAWIAM WSZYSTKICH WYZNAWCÓW XDxd

Gość gbthh
ja teoretycznie wierząca jestem ale jakoś duchowo świąt nie przeżywam:P lubie je ze względu na wolne ot co :classic_cool:

Gość cooohooo
i po co wy/ty wierzysz w tego szatana? co on ci daje? nie rozumiem za to juz predzej zrozumial bym ludzi wierzacych w Boga(choc to dla mnie tez glupota:p), dobrego, milosiernego ktory chce aby bylo ci dobrze, ale Szatan? chyba ze masz jna mysli jakiegos innego szatana:)

Gość cooohooo
gbthh wlasnie, jedynym szczesliwym faktem w tym calym zamieszaniu jest to, ze jest wolne:D:D ale od dziesiaj czy od jutra?? niewiem bo ja jeszcze nie pracuje, a do szkoly chodze jak mi sie zachce:p

Gość prowo....
TO ŻE TAK PISZE,NIE ZNACZY ZARAZ ŻE W NIEGO WIERZE,WIERZE TAK SAMO JAK I W BOGA CZYLI WOGÓLE NIE WIERZExd HE HE WIERZE W 2 WIEŻE,A POZA TYM TY NIE JESTEŚ PRAWDZIWYM ATEISTĄ PONIEWAŻ PRAWDZIWI ATEIŚCI WOLELIBY JUŻ SZATANA JAK BOGA KTÓREGO OCZYWIŚCIE NIE MA I KTÓREGO NIE INTERESUJĄ NASZE MARNE ŻYCIA^_^ POZDRO

Gość gbthh
to witaj w klubie, ja chodze do 2 liceum i w sumie z tego co wiem, dzisiaj byl ostatni dzien w szkole [ oczywiscie nie poszlam :classic_cool: ]

Gość a ja mam pytanieeeeeeee
dlaczego ateiści mają wolne w święta kościelne??? tak serio pytam :)

Gość cooohooo
prowo.... z tych dwoch w/w wybralbym boga, ale to nie zmienia faktu ze jestem ateista:P gbthh witaj:) ja chodze do 3 liceum, wiec troche starszy:p a poszedlem do szkoly (bez plecaka oczywiscie:p) bo mialem interesik maly, zielonkawy:P

Gość nie jestem ateistka
a swiat nie lubie i zla jestem, ze znow musze je przezyc...

Gość Afrykanska knaga
Hahaha Tak tlumacz sobie na sile, ze nie chcesz obchodzic swiat. Po prostu nie masz z kim i probujesz sie na sile pocieszac. Zalosni sa ludzie ktorzy na kazdym kroku oznajmiaja innym, ze sa ateistami :D Nikt ci nie karze wierzyc, ale nie musisz sie z tym tak obnosic. W ogole ci wszyscy ateisci to tacy nowi hipsterzy :D Sorry ale bycie "ateista" i pisanie ze swieta to glupota nie dodaje ci intelektu, i zadnej dziewczyny na to nie wyrwiesz :D

Gość Hej brudasie
Afrykańska(coś tam:-D), zapewniam cię, że mam z kim spędzić święta

Gość biedroneczkahahhah
nie lubie swiat i nie ciesza mnie w tym roku...w domu jest zimna atmosfera wiec nic nie cieszy...i nawet choinka i karp nie pomoze na to...zawsze placze w w wswieta

Gość Hej brudasie
Ale jak już mówiłem nie mam zamiaru brać udziału w całej tej szopce

Gość nie jestem ateistka
a ja napisalam, ze ateistka nie jestem. Czy to znaczy, ze musze sie cieszyc ze swiat?

Gość Warga sromowa
jestem dziewczyna i z tego co zauwazylam to kolesie ktorzy wykrzykuja jakimi to oni ateistami nie sa to pokraki albo debile :P mozna nie wierzyc ale po ch*j mowic o tym na kazdym kroku ? dla waszej wiadomosci nie tylko wierzacy obchodza swieta. bo wiecie, to jest taki czas kiedy ludzie bliscy sobie sie jednaja. i to wg. was jest glupota ?

Gość Warga sromowa
nikt nie mowi, ze masz sie cieszyc ze swiat. mozesz ich nie lubic ale po co pisac ze to glupota ? to by oznaczalo ze ludzie ktorzy je obchodza sa glupi :P wspolczuje wam bo jak na rl tez jestescie takimi chamami to musicie miec ciezko w zyciu.

Gość biedroneczkahahhah
moze nie glupota le falsz. bo 28 grudnia znow jest tak samo jak bylo przed swietami....chujowo....

Gość nie jestem ateistka
a gdzie napisalam ze glupota? Moja prywatna sprawa czy sie ciesze czy nie. Kazdego cieszy cos innego. Kiedys mnie swieta tez cieszyly.

Gość hgvhfchfhfh
dlaczego mają wolne?? no bo kraj zdominowany jest przez katolicyzm. Zresztą tak jest łatwiej,wyobraź sobie że wolne mieliby mieć tylko katolicy no i co? wtedy ateiści mieliby pisać w jakiś formularzach że są ateistami i nie mają mieć wolnego?? zresztą chyba to fajnie mieć wolne ja tam nie wierze w katolickiego Boga ale święta to dla mnie tradycja,poza tym cała rodzina je obchodzi to co ja miałabym być wykluczona? I tak nikt by sie na to nie zgodził a nie ma przeszkód by w ten dzień zjeść barszcz,katolików nie powinno to irytować.