Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoku99

Co myślicie o e-papierosach?

Polecane posty

Gość smoku99

Zastanawiam się nad zakupem, ale nie wiem czy to się opłaca i czy pomoże rzucić fajki. Czy ktoś z Was stosuje e-papierosa? Myślicie, ze w ogóle facetowi przystoi używanie takiej elektronicznej zabawki czy raczej naraża się na śmiech? Będę wdzięczny za opinie ;)

Gość ffwrv
wejdz sobie na forum o e-papierosach, generalnie -wszyscy polecaja

Gość generalnie moim zdaniem to
badziew straszny , czujesz się tak jak paląc szisze :o nie jest to ani tańsze ani lepsze ... jedynie brak dymu , ale to już lepiej iść na odwyk niż palić to coś

ja mam i polecam , oczywiscie nike jest tak ze natychmiast nie chcesz prawdziwka ,ale pomaga . Teraz pale 3-4 dziennie z paczki .

Gość desperatka do potęgi trzeciej
od stycznia palę tylko epapierosy ;) Rzuciłam zwykle fajki z dnia na dzień po ponad 10 latach nałogowego palenia. Dodam tylko, że mój mąż palił 25 lat i też rzucił w styczniu ;) Palimy ego-t, papieros w zasadzie bezobsługowy, raz dziennie napełniasz, bateria starcza na cały dzień.

Gość musiałem
Musiałem rzucić i przejść na e papierosy bo mam raka pęchęża od papierosów.

Gość szz
kupiłam to swojemu facetowi jako prezent. Zamówiliśmy ze strony e-dym zestaw dwóch papierosów z baterią. On jest zadowolony, papieros ma elegancki wygląd, wedle nastroju wybiera smak liquidu a nawet sam tworzy własne smaki. Najbardziej podoba mu sie to, ze w przeciwienstwie do papierosa, robi tyle machów ile potrzebuje a nie musi dopalać całego papierosa ktorego juz napoczął. Bateria zepsuła sie po 2 tygodniach ale szybko i bezproblemowo została wymienona,sprzedawca nie robil problemu. Od tego czasu jest wszystko ok.

Gość szz
nie dodało mojej wypowiedzi... kupiłam swojemu facetowi e-papierosa ze sklepu internetowego e-dym. Na poczatku zepsula sie bateria ale sklep nie robil problemu z wymianą na nową w ramach gwarancji i teraz juz sie nic nie psuje. Facetowi podoba sie bo papieros wyglada elegancko, pali kiedy chce i nie musi dopalac na sile tak jak wtedy jak odechcialo mu sie palic w polowie zwyklego papierosa. Wybiera wedle nastroju smakowe liquidy i tworzy własne smaki. Polecam, ale tylko sprawdzonej marki

Gość szz
desperatka do potęgi trzeciej - moj tez ma własnie z 'ego' przepraszam za podwojne wyslanie sie wiadomosci, poczatkowo wygladało na to ze moj pierwszy wpis samoistnie sie skasował

Gość desperatka do potęgi trzeciej
ego- najlepszy, mercedes wśród epapierosów ;) wcześniej miałam pena collinsa, ale nie ma nawet porównania do ego ;)

Gość smoku99
Dzięki za błyskawicze odpowiedzi :) Widzę, że przeważają opinie in plus :) Cieszę się, bo naprawdę się "napaliłem" na to e-palenie :) Za dużo pieniędzy idzie na zwykłe fajki, a z tego co słyszałem to na e-papierosach da się sporo zaoszczędzić. No i ta wygoda i możliwość palenia w domu, bez konieczości wychodzenia na balkon. Ech coraz bardziej jestem zdecydowany na e-fajkę. Tylko boję się czy sobie poradzę z obsługą... Możecie polecić mi coś na start co nie będzie zbyt skomplikowane w użyciu??

Gość smoku99
Polecacie ego tylko że z tego co się orientuję, to to jest skomplikowane w obsłudze, czy nie??? Słyszałem, że na start dobry jest Smart Cigito (http://www.e-dymek.com/index.php?p238,e-papieros-cigito-smart) - z tego co czytam to bardzo łatwy w obsłudze i wygodny. Co myślicie?

Gość szz
ego jest prosty w obsłudze. szybko wszystko załapiesz, a jesli nie czujesz sie pewnie w sprawach technicznych zawsze mozesz poczytac forum dla uzytkownikow e-papierosów

Gość sdhgusd
sluchajcie ,jak nie pale, a jak pije i mnie ciagnie do fajek tak ze wypalam po calej paczce. to takie e-papierosy pomoga? bo tylko przy piciu chce mi sie palic strasznie. a na drugi dzien zle sie czuje tylko przez papierosy. i zastanawialam sie czy nie przerzucic sie na maryche. . czasem lubie sie sponiewierac, i mysle ze ta marycha to dobre rozwiazanie.

Gość pal marychę zią
tak zdecydowanie przerzuć się na marychę :classic_cool:

Gość gość
Jest wiele marek, które można polecić. Ja palę już ponad rok i jestem zdania, że na e-papierosie nie ma co oszczędzać. Lepiej kupić lepszego - i tak koszt się zwróci . Mniej wydaję miesięcznie na e-papierosa niż zwykłe papierosy. Ja palę http://www.green-smoke.com.pl/green-smoke-starter-kit-370.html . DObry zestawik.

Gość gość
nikotyna nie jest szkodliwa tylko substancje smoliste zawarte w zwykłych papierosach

Gość wildrose1
Moim zdaniem to dobra opcja, po pierwsze są tańsze i wkłady często starczają na dłużej ;) Nie musisz inwestować w zapalniczkę ani popielniczkę :) Nie trujesz ludzi dookoła :) Mają wiele fajnych smaków i aromatów. Są wygodniejsze w użyciu i obsłudze. Wiele ciekawych informacji na temat e papierosów jak i same zestawy znajdziecie na http://www.wapershop.pl/ :)