Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCYPROSZEEEEEEEEEEEEEEE

Moj tata mnie bije i jest wredny POMOCY co robic? :(

Polecane posty

Otosz moj tata niechce pracowac i jestesmy biedni on chce grac w pokera i mysli ze bedzie naj pokerzysta na swiecie ;/ a copochwile przegrywa nawet czasami kradnie forse mamie, nazywa mnie pi*dusiem nieudacnzikiem debilem glupim dzieckiem bachorem i dzis uderzyl mnie w wtwarz a jak plakalam to mnie filmowal sie sie smial, w szkole mam problemy z robieniem przyjaciol a on mnie nazywa ciota i wogule pi*da, mieszkamy w domu z tylko 1 pokojem i nawet korytarzy niema wiec musze go znosic codziennie, rzadko sie kapie i nie wychodzi z domu juz 4 miesiace siedzi na laptopie i gra w pokera i glupie gry przegladarkowe czemu on taki jest?! POMOCY

Gość mosz
biedna jesteś......współczuje nie zrobisz nic az dorośniesz i sie wyprowadzisz

Gość aiue82u
Temat zgłoszony na policję. Nie martw się dziecko, jutro rano przyjedzie policja i zabiorą twojego tatuśka do aresztu za znęcanie się nad rodziną.

mieszkam w Niemcach ;)

nie musicie nigdzie dzownic ja sama rozwiaze problem, ktos mi powiedzial bym poszla do psychologa i mam taki plan! :)

Gość aiue82u
No, to już policja sprawdzi gdzie mieszkasz dziecko.

Dziex Patka :)

Gość mosz
to twój stary niech idzie do psychologa a nie ty

Gość gnidaIDA
ja też zglosiłam do administracji i mailem przesłałam linka na policję

Gość aiue82u
No nie indor?

HAHAHHAHHAHAH no i to jak wyczilas mnie :D dobra dobra moja kolezanka ma ten problem i prosila bym jei pomogla wiec postanowilam tu to napisac wiec jakbyco to policje mi to nie wzywac

Gość gnidaIDA
dziewczyno, niby jak mam maila zatrzymać? przyjdzie policja, opowiesz jak było i o którą koleżankę chodzi i następnym razem zakładaj topili z głową

Gość kinjjjj
ja już zgłosiłam policja teraz namierza twój adres znajda was pakuj sie jedziesz do domu dziecka

Gość aiue82u
Za późno, policjant dyżurny prosił o link do tematu. Oni nie olewają takich zgłoszeń....:)

Gość gnidaIDA
I przygotuj rodziców, bo szoku doznają

Gość gnidaIDA
trudno, ja zawsze reaguję na takie topiki a teraz nawet jak odwołam to i tak oni podejmą interwencję, bo muszą taka ich praca

Gość aiue82u
Już policjant do mnie zadzwonił, nie kłam że piszesz z Hiszpanii, bo obie dobrze wiemy, że z Polski. Do jutra rana będą mieli ciebie na tacy, z dokładnym adresem. Zaśniesz tej nocy?

Gość gnidaIDA
dobra, daj spokój wyjaśnisz sprawę z rodzicami i już nie ma co w gacie robic 🖐️

Gość kinjjjj
no spakowałaś sie ? spakuj więcej rzeczy bo policjant mówi że maja miejsce na rok czasu aż sprawa sądowa bedzie o odebranie praw twoim starym

Gość Nie Bój Się Malutka... :(
Ja też zgłosiłam. Bo teraz biedna napewno sie boisz że tata cie pobije ze powiedziałas prawde :( Nie bój sie, do 24h będą. I MUSISZ powiedziec prawde!!!

Gość gnidaIDA
dwa zgłoszenia poszły, kto wie czy nie więcej, bo ludzie zgłaszają często bez ostrzeżenia administracja też ma ten obowiązek, więc nawet gdyby nie my to i tak by poszło

Gość aiue82u
Dokładnie, pewnie ojciec cię straszy!!! I dlatego odwołujesz wszystko. Nie bój się, święta spędzisz w spokoju, w izbie dziecka.

Gość nsnsnfnddf
ej wes teraz nie klam ;/ dobrze wiemy jaka masz sytulacje rodzinna pomozemy ci.. a reczej policja...

Gość gnidaIDA
ludzie nie dawajcie już więcej tych zgłoszeń bo się w komendzie pogubią i kilka razy będą dziewuchę nachodzić przychodzą też z urzędu razem z policją i spisują, czy prawa dziecka nie były naruszone pogadaj z rodzicami najlepiej i wyjaśnij co i jak

Gość aiue82u
To chyba ten ojciec pisze drukowanymi literami, a autorka leży na podłodze pobita:( Szok, ile dzieci jest bitych przez własnych rodziców.

Gość kinjjjj
Pan z komisariatu zapytał czy masz ciepłą piżamkę? Jak nie masz to Ci dadzą Bo w izbie dziecka chłodno jest ale nie martw się w izbie napewno lepiej niz u taty w domu w izbie nikt cie nie skrzywdzi

Gość gnidaIDA
ewidentnie coś nie tak z tą dziewczyną zróbcie wszyscy zrzut tego tematu i zapiszcie na komputerach jakby co będzie dowód tu musi być też pomoc psychologa, bo dziewczyna jest niezrównoważona

Gość aiue82u
Do szkoły też podobno chodzą, pytają czy dziecko nie przychodzi czasem z siniakami na lekcje. Będę śledzić ten temat, a jutro zadzwonię na policję sprawdzić, jak sytuacja się rozwinęła.