Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopieczulicy

jestem nikim, jestem zerem i gównem.. całe zycie w samotnosci

Polecane posty

Gość chlopieczulicy

nigdy nie poderwalem kobiety zawsze doznawalem porazek z kobietami jestem ciotą, boje sie bic.. wystarczy ze ktos na mnie dluzej spojrzy a ja juz mam miekkie nogi nigdy nigdzie nie pracowalem bo mi sie nie chce i boje isc gdziekolwiek sam juz 3 razy rzucalem studia bo jestem gląbem i nie potrafie przejsc przez sesje nie mam kolegow i kolezanek no generalnie padaka.. jestem nikim, jak tu dalej zyc i czerpac energie na to wszystko?

Gość vfrbvfgbfgbfg
Deprecha?

Gość Kto wie?
A jaki chcesz być? Inny? to po prostu zmień się!!!! Małymi kroczkami a do przodu ;)

Gość chlopieczulicy
a jak mam to niby zmienic? nie mam zadnego bodzca... chcialbym byc duzy, silny, atrakcyjny, dobrze sie bić, nie bać się, ruchac kobiety, miec kase... to wszystko jest nierealne w moim wykonaniu

Gość Kto wie?
Chcesz być silny i dobrze sie bić. idź na kurs karate albo coś w tym stylu Chcesz być atrakcyjny. Popracuj nad sobą. Innaczej sie ubieraj czy coś innego zrób co pozwoli ci myslec że taki jesteś. A może jestes atrakcyjny tylko tego nie widzisz? Chcesz być duzy? a ile masz wzrostu czy chodzi ci o coś innego? Chcesz mieć kasę? To pomyśl jak ją zdobyć sama z nieba ci nie spadnie. Idź do pracy. Dokształ się. Wszystko jest przez tobą pytanie co ty z tym zrobisz?

Gość chlopieczulicy
///Chcesz być silny i dobrze sie bić. idź na kurs karate albo coś w tym stylu Chcesz być atrakcyjny. Popracuj nad sobą. Innaczej sie ubieraj czy coś innego zrób co pozwoli ci myslec że taki jesteś. A może jestes atrakcyjny tylko tego nie widzisz? Chcesz być duzy? a ile masz wzrostu czy chodzi ci o coś innego? Chcesz mieć kasę? To pomyśl jak ją zdobyć sama z nieba ci nie spadnie. Idź do pracy. Dokształ się. Wszystko jest przez tobą pytanie co ty z tym zrobisz? /// kurs karate? buahaha jaja sobie robisz :D? jesli juz to bym musial sie zapisac na jakies sztuki walki a nie jakies smieszne kursy karate... boks albo mma, ale ja sie nie zapisze samemu bo jestem CIPĄ!!! inaczej sie ubierac? a skad kase na to? jestem niski i nic z tym nie zrobie... 172cm i u wielu kobiet juz na starcie odpadam miec kase? nic nie umiem, moge tylko pracowac fizycznie w jakis kurwa gownach, ale ja tak nie chce, wiec siedze w domu i nic nie robie wyksztalcenie? juz pisalem o tym w 1 poscie.. 3x juz odchodzilem ze studiow

Gość Kto wie?
Moim zdaniem nie jestes niski? A życie ułożysz sobie jak bedziesz chciał. Nie licz na cud bo nikt nic za ciebie nie zrobi? Albo postanowisz coś w sobie zmienić albo za 10 lat napiszesz tutaj na forum to co dzisiaj

Gość vfrbvfgbfgbfg
Jedyne co ci dobrze wychodzi to jęczenie ze nic nie potrafisz jestes nikim. Zgadza sie jestes nikim na wlasne zyczenie. Powiedz sobie jestem kims i moge duzo jesli tylko zechce, nie jestem gorszy od innych. Nikomu nic ławto nie przychodzi. Trzeba troche checi, samozaparcia i sie uda. Nie od razu, pomalutku, ale da sie!

Gość chlopieczulicy
tak tylko pierdolicie, ale nie jestescie w mojej skorze i nie wiecie, ze to nie realne bym sie zmienił..

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
"ruchac kobiety" oczywiście... chamie skończony życze ci żebyś nie "ruchał" ranyyyy

Gość taki jeden facet27
"nigdy nigdzie nie pracowalem bo mi sie nie chce" NIE C?HCE MI SIĘ !!!! to jest odpowiedź na twoje pytanie. do tego 0 zasad 0 samodyscypliny. życie łatwe nie jest tylko trzeba w nim zapracować na wszystko czy to fizycznie czy intelektualnie .

Gość taki jeden facet27
wielu nieudaczników po prostu ŻĄDA od życie czegoś ,za brak własnego wkładu energii. Prawo zachowania energii takie jak w fizyce obowiązuje w naszym życiu również

Gość vfrbvfgbfgbfg
dlaczego nierealne?

Gość Kto wie?
Każdy się może zmienić musisz tylko chceć ale tobie jest dobrze tak jak jest. Pourzalasz sie nad sobą i ludzie mają ci współczuć. Nie ma mowy. Ja wspołczuje tym co są przykładowa sparaliżowani! co nie widzą albo nie słusza i nie wiedza jaka piekna jest muzyka. Im współczuje a ty weź się w garsć albo spędź całe swoje zycie tak jak teraz

Gość znamsietopowiem
szkoda mi ciebie, jestes porazka, wiekszosc kobiet ma wieksze jaja od ciebie

Gość chlopieczulicy
szczerze to wiecie co wam powiem? pierdole was :)

Gość Kto wie?
Rób co chcesz. Ja poradzę ci tylko jedno. WALCZ O SIEBIE!!! :)

Gość chlopieczulicy
ta.. jedyne co moge to pojsc do sklepu po kolejne piwo , tylko to mi pozostalo

Gość Kto wie?
z takim podejściem tylko to ci pozostanie

Gość chlopieczulicy
nie da sie tego zmienic...

Gość gość
Najwazniejsze,ze wiesz,zes pissdus. Najlepiej siedz w domu i nigdzie sie nie wychylaj

Gość gośćgość
Autorze jesteś jeszcze większym cieniasem niż ja...

Gość gość
A co ja mam powiedziec? Blisko 30-tki nigdy dziewczyny (jakies kolezanki które po czasie mnie zlewały bo ja do nich jak pies do jeża) brak prawka, nie umiem pływac,tańczyć,języków. Praca nigdy tak naprawde jej nie było ataże i zlecenia. Jedyne osiągniecie w życiu to 2 kierunki studiów przewalam hajs na stsy od wrzesnia mi nie wychodzi granie