Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijkiedw

Doda jest najnormalniejszą osobą w tym kraju ever

Polecane posty

Gość mijkiedw

w kraju ciemnoty. Nie ma kompleksów, nie jest zazdrosna,jest szczera, lojalna, oddana. Ma gdzieś ograniczoną mentalność moherów, żyje dla siebie a nie dla chorych zasad typu musisz być porządny i udawać kogoś kim nie jesteś.

Gość sdhgusd
ok. haha. ok

Gość ptasiek nastroszony
zgadzam się w koncu nikt przez Niż nie płacze a najwyżej jest wkurwiony z zazdrości

Gość hwdpxx
o kurwa idź dziecko odrabiać lekcja bo jak będziesz mieć dobre oceny to może mama kupi ci lizaka w kształcie kutasa

Gość kwartnik
słusznie prawisz, polać ?

Gość mijkiedw
ha ha :) lubię ją, nie jestem tepą cipą w białych kozaczkach

Gość Anastazja***
aha... no to ciekawostka :O Bo sadząc po gołej dupie która pokazuje wszędzie to panna zyje raczej dla kasy i poklasku :classic_cool:

Gość mijkiedw
a to że klnie, nie przeszkadza mi, bo każdy normalny człowiek bluzga mieszkając w tym kraju

Gość kwartnik
Anastazja*** weź wyluzuj, każdy orze jak może albo morze :)

Gość mijkiedw
każdy normalny człowiek widząc te nienawistne gęby zakompleksione na ulicy ma ochotę podkladać co chwila nogę

Gość kwartnik
sama tego chciała , dlaczego nikt nie podkłada nogi pani Jaworowicz ?

Gość kwartnik
pani Doda Rabczewska próbowała się wypromować jako Królowa albo nawet cesarzowa ale stylu brak, elokwencji brak, kultury osobistej brak, za to chamskim językiem opowiada , gdyby chociaż znała gwarę warszawską i potrafiła po warszawsku cwaniakować to byłbym jej sprzymierzeńcem ale niestety udaje Damę i na udawaniu się kończy a ludzi nie oszuka

Gość Anastazja***
Anastazja*** weź wyluzuj, każdy orze jak może albo morze no fakt.. ale nie każdy odwala tak jawną autoreklamę jak goła dupa zawiodła ;)

Gość mijkiedw
co z tego, dla ciebie to jest najważniejsze? Bo dla mnie nie, dla mnie najważniejsza jest szczerość. A to jak ktoś się zachowuje nie ma wpływu na to czy uważam ją za wartościową czy nie, tak samo jak się ubiera, nie obchodzi mnie.

Gość ptasiek nastroszony
jak nie oszuka? a na elemencie kultury mussoqwej zarobila i ma w dupie tenże

Gość mijkiedw
i tak większość z was gdyby tylko mogla to chciałaby się przyczepić i pogrzać w jej blasku. Zaraz zmienilibyście zdanie. Bo tacy jesteście, nie potraficie zobaczyć człowieka w kimś kto nie zachowuje się zgodnie z obowiązującymi zasadami, chyba ze moglibyście z tego skorzystać

Gość kwartnik
jakiś tam brukowiec chce teraz przeprosin od Dody, że blablabla i majtek zapomniała założyć pod sukienkę , głupota na maksa, od dawna celebrytki ubierają się jak chcą i mnie nie przeszkadza, że celebrytka zakłada sukienkę a pod spodem nie ma nic, brukowiec się ośmieszył z oskarżeniami i nie widzę powodu aby Doda musiała brukowiec przepraszać, na gazecie i tak zarobili ale nadal szukają sensacji

Gość sama bo chce
pieprzysz , nic do dody nie mam ,ale powiem tak , ona codzień zakłada kilkadziesiąt masek ,jej życie to jest teatr ,taka gra ,rozumiesz ? ma wolne tylko wtedy gdy wokól nie ma absolutnie żadnego paparazii. Dobrze gra i stąd popularność . A bez make upu też jest ładna - tak dla zainteresowanych

Gość sama bo chce
majtki hehe , ja też nie zakładam w lecie i co ,dowodzi to czegoś ? Nie ,bo z mediami mam tyle wspólnego że stoję za kulisami i kuzwa powiem że wcale nie zazdroszczę celebrytom . To ciężki kawałek chleba ,acz smakowity i owszem.

Gość kwartnik
nadal uważam, że DODA jest naszą perełką narodową , nie ma takiego głosu jak Villas ale sama tworzy i jest ambitna , gdy za 30 lat założy sukienkę to każdy się będzie zastanawiał, czy ogolona i czy ma majtki ale ma warunki aby być kobietą fantazjującą i dlatego jest ciekawa dla tłumu gapiów :)

Gość kwartnik
mnie się tylko nie podobało, gdy Doda w klatkach na scenie facetów trzymała udając, że świat należy do kobiet a faceci są jako piąte koło do wozu i tak te spektakle Dody odbierałem, poza tym Doda jako królowa to też obciach, ponieważ znam osobiście wiele piękniejszych kobiet od pani Dody , przypiąć sobie piórka w zadzie to trochę za mało ale Doda wygrasz mając trochę skromności i naucz się wyrażać po polsku :)