Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem co wybrac

Czy do tego zesatawu pasują białe lub ecru perły i swarovski

Polecane posty

mam taki zestaw na wesele - czerwona sukienka z cekinami - czerwone szpilki lakierki - szare/siwe bolerko z misia - czarna torebka lakierowana - czarny pasek i nie wiem co z bizuterii, podoba mi się zestaw na allegro z pereł i swarowski to jest albo biel albo jasne ecru nie jestem pewna może lepiej granat, szary albo czarny kolor biżuterii?? sama nie wiem to ma byc bransoletka, kolczyki i naszyjnik czyli komplet

????

Gość ncdxcx nodj
ubierz sie tak i przycmisz bez watpienia choinke, jestes ruska albo ukranika? czy ty chcesz sie jak najbardziej swiecic? co za bezguscie z ciebie. Jak kurwa mozna ubrac czwerwona sukienke z cekinami? do czegos takiego to juz tylko gladkie, skromne, stonowane dodatki, najlepiej czarne, wsiuro ostatania nie naklada sie do czewrwonej sukienki czerwonych butow, w dodatku lakierek (zyga). A z tym bolerkiem w misia? Pojebalo cie. Kurwa co za bezguscie. Buty lakierowane czerwone i do tego torebka tez lakierowana i czarna hahaha co za wies. Wez wiesniaro jak chces ta sukienke to naloz do niej proste czarne szpilki (nie jakies jebane lakierki tylko korwa nie blyszczace) , czarna, prosta marynarke i czarna kopertowke. Do tego mozesz wcale nie nakladac bizuteri, ew delikatne kolczyki perelki i starczy. Kurwa no istna choinka

hehe nie ma to jak zajebisty komentarz, poprawiłaś mi humor

bolerko jest skromne, takie ,,miłe,, dlatego napisałam z misia buty są bardzo delikatnie lakierowane, nie rzucaja się aż tak bardzo w oczy z torebki lakierowanej moge zrezygnować, znajde zwykłą ale chciałam ubrac czerwoną kiecke i buty czy to az tak razi? No i pytałam o bizuterie

Gość hfhfx
Tylko proste, skromne kolczyki, moga być długie. Ale proste.

Gość ktos mozeeeeeeeeeeee
jeszcze powie