Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malska

czy slusznie sie

Polecane posty

Gość malska

wkurzam na pewna osobe? ta osoba jest moj byly facet zalatwilam mu realizacje pewnego projektu mam dojscia zalatwilam to tanio realizacja odbyla sie w terminie byl zadowolony dostal fakture do zaplaty 3 dniowa minelo 10 dni a on nie zaplacil osoba ktora realizowala projekt mnie pyta kiedy moj kolega zaplaci napisalam bylemu maila ze prosze o wplate tego samego dnia bo juz sie mnie pytaja kiedy zostanie to uregulowane odpisal ze zajal sie sprawa miney dwa dni a ja znow jestem informowana przez realizatora ze nie jest zaplacone zadzwonillam wczoraj do bylego a on ze nie wie czy robert wplacil (bo nie moglo to isc z konta jego) ale sie dowie ja mu mowie ze nie wplacil a on no to za 2 dni bedzie juz na koncie,ze wszyscy nie placa w terminie faktur i wogole o co mi chodzi ja kurde wszystjo w terminie zrobilam firma ktora to robila tez a ja swiece oczami za niego bo on nie zalagwil na czas platnosci faktury jeszcze sie na mnie obraza

Gość malska
tu nie o wybaczanie chodzi a odpowiedzialnosc innych poucza rozlicza itd a sam co robi?

Gość malska
negocjowalam cene dostal niemozliwie krotki termin realizacji pomoglam technologicznie w spr tego holografu a on faktury nie umie ogarnac?