Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śsnieżynka111

Czy tabletki zadzialaly?

Polecane posty

Gość śsnieżynka111

Witam jestem przy drugim opakowaniu midiany przez pierszy miesiac poscilam zupelnie a gdy zaczelam brac drugie opakowanie dokladnie po 3 tabletce kochalam sie bez zabezpieczenia skonczyl we mnie po stosunku wzielam jeszcze tabletke o 8rano chodz powinnam dopiero o 20 dodam ze zawsze biore o jednej porze o 20 poradzcie czy tabletki mogly nie zabezpieczyc mnie tak jak trzeba ? moja psychika swiruje to moje pierwsze tabletki mam juz corke i narazie nie chcialabym wiecej dzieci prosze o rade.

nie rozumiem po co brałaś tą dodatkową tabletke rano? jak bierzesz tabsy regularnie o tej samej porze zawsze to jesteś cały czas zabezpieczona i już. jeśli tego dnia gdy wzięłaś rano wzięłaś też drugą o 20 to ok.

Gość śsnieżynka111
widzisz psycha swiruje bardzo nie chialabym jeszcze drugiego dziecka jeszcze nie teraz ja poprostu nie wierze w te tabletki tak do konca nie moge sie do nich przekonac ale jesli w ciaze nie zajde to zaufam im ale powiedz mi jeszcze popijam je cola czy to nie zaburza ich dzialania co prawda niewielka iloscia ale zawsze.nie dalabym skonczyc dla meza we mnie ale tak wyszlo niechcacy

cola nie zaburza wchłaniania. nie pij nic z dziurawcem (herbaty, leki uspokakające), a bedzie ok. i ogarnij się, ja 3 lata leciałam na samych tabletkach i jakoś w ciążę nie zaszłam. jeśli tego dnia gdy wzięłaś dodatkową tabletke rano - wziełaś również wieczorem o 20 to jest wszystko ok, tylko dzien wcześniej skonczysz opakowanie, nie wydłuż przerwy.

Gość śsnieżynka111
dzieki kochana podbudowalas mnie bardzo pozdrawiam serdecznie i zycze wesolych swiat