Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Placzaca ja

Błagam powrozy mi jakaś wróżka? Taka wiadomość na święta... :(

Polecane posty

Gość Placzaca ja

Wynajelismy piękny, nowy domek 3 tyg temu, a dziś przyszli oglądać go ludzie, którzy chcą go kupić :( :( :( Tak bardzo sie cieszylismy, pierwsze nasze prawdziwe święta, już dzieci do pobliskiej szkoły zapisalismy i wszystkie papierkowej rzeczy związane z adresem :( Mam tyle żalu i złości w sobie, płacze i już nawet świat mi sie odechcialo :( Ciagle pod górkę, a miało tv już tak pięknie :( Jeszcze mój pacjent trafił po szpitala i z tego powodu mam dużo jej pracy... :( Jak ja pomyśle sobie, ze znów będziemy musieli sie przeprowadzać to aż mam nudnosci...

Gość Placzaca ja
Przepraszam za błędy, ale pisze z telefonu i czasem mi słówka przeskakuja ... Wiem, ze inni maja większe problem, ale na dzień dzisiejszy jest mi bardzo złe z tym... Bardzo proszę nie robić sobie żartów z mojego tematu Dziękuje 🌼

Gość Placzaca ja
Nie możemy na chwile obecna kupić mieszkania odpowiedniego dla naszej rodziny, a kupić tylko po to aby mieć coś swojego i być z tego nie zadowolonym nie ma sensu. Oferma daruj sobie proszę

Gość w czym problem*
postarajcie się szybko o kredyt i wy kupcie dom macie pierwszeństwo do kupna bo wynajmujecie go... a jaka cena z ciekawosci zapytam? a czynszu duzo placicie?

Gość w czym problem*
ale chyba macie umowe spisaną,,, jak mozna dopiero sie wprowadzic i juz wyprowadzac? :O

Widzisz, ja mam troszkę inne zdanie na ten temat. Nigdy nie wynajmowałam mieszkania, z facetem też nie zamierzamy wynajmować- mieszkamy póki co we własnym, bo rodzice się przeprowadzili, nie jesteśmy specjalnie zadowoleni, ale póki co nam starcza, za jakieś dwa, trzy lata planujemy kupić własne na kredyt. Własne to jednak własne. No ale każdy ma swoje zdanie. Tak czy inaczej życzę Ci abyś się podniosła na duchu i byście szybko znaleźli sobie nowy kącik na dłużej.

Gość Placzaca ja
Cena to 269000e :( wiec jeszcze nie możemy go kupić, bo nie mam stałego kontraktu, mąż ma firmę. Czynsz to 1150e

Gość w czym problem*
e???? euro?

Gość Placzaca ja
Bezbledna moze i masz racje, ale my nie mam tutaj rodziców, aby moc u nich pomieszkac. Mieszkamy za granica tutaj nie siest łatwo otrzymać kredyt:( mamy umowę na 12 miesięcy ale właściciel ma 8 tyg na wypowiedzenie. Planowaliśmy jeszcze 2-3 lata pomieszkac tutaj a następnie to kupić

Gość Placzaca ja
Tak euro :(

Gość Placzaca ja
Ja wiem, ze nikt nas nie wyrzuci, w przyszłym roku nasZe dziecko ma Pierwsza Komunie Św cała rodzina do nas miala przyjechać z Pl a teraz... To sie tak wydaj poszukacie nowy kat ale gdy są dzieci szkola itp to nie jest tak łatwo :(

Gość Placzaca ja
Tutaj nam pasuje pod każdym względem, szukaliśmy domku do wynajęcia 1,5 roku :(

Gość burtkaaa
No ale co ci ludzie z kafe mogą zrobić poza współczuciem? trzeba bylo wczesniej myslec, przeciez to normalna konsekwencja... liczyliscie na to, ze zostaniecie tam ile bedziecie chcieli? tak niestety jest jak ludzie lapią sie czego się da zamiast pomyslec o plusach i minusach oraz o ryzyku...

Gość eadrete
płaczesz, panikujesz, przed wynajmowaniem chyba pada pytanie czy własciciele zamierzają sprzedać nie potrafię tego pojać, dorośli ludzie , wprowadzaja się, urzadzają , dzieci do szkoły a teraz wyprowadzka chyba jest umowa podpisana jesli własciciel zastrzegł że jak będzie chętny kupiec to musiscie znikać to się nie wynajmuje znam mnóstwo przypadków , że własciciel wynajmuje mieszkanie po to , że nie zamierza sprzedać, bo jak zamierza sprzedać to nie zaczyna szukać najemcy bo to bez sensu ile ludzi ma puste nieruchomości i służą do pokazywania i sprzedania i nie ładują tam najemców żeby im głowe zwracać nielogiczne to

Gość Placzaca ja
Wiedzieliśmy, ze mieszkanie jest na sprzedaż, ale właścicielka powiedziała nam, ze jej nie zależy na sprzedaży bo ma jeszcze heden dom, jak widać jest inaczej, oklamala nas. Nie mieszkam w Pl tutaj często mieszkania czy domy są wystawione od 5 lat i nadal nie ma chetnych. Nasz domek nie jest tani, wiec mielismy nadzieje, ze szybko sie nie sprzeda. Chcielismy nowy dom, takich nie ma wiele tylko do wynajecia, jest duzo, ale na sprzedaz

Gość w czym problem*
za taki czynsz jak wy placicie juz dawno mialabym postawiony domek za gotówkę :O w ogóle nie myslicie, macie duze dziecko i chcecie wynamowac czas pomyslec o swoim... :O w polsce jest eleganckie duże mieszkanie na sprzedaz tanio!

Gość w czym problem*
aha a to ze ogladali kupcy dom to nie swiadczy o tym ze kupia...

Gość Placzaca ja
W PL mamy zaczeta budowe, alejej nie konczymy, bo wracAc nie chcemy. Wybudowac w PL to nie problemen, ale co dalej? Zainwestowac? Najwieksze firmy upadaja. Juz nawet nie o kase chodzi... Mi tutaj dobrze, nie chce wracAc do PL

Gość Placzaca ja
Zostalo nam sie tylko modlic aby nie kupili... To jest ladny, nowy dom z ogrodem i zamknietym placem zabaw tylko dla mieszkacow plus garaz, nie ma zadnych minusow

Gość życietokibel
wróżby ci łeb styrają tylko

Gość niebieskie oczy z ciemną brwą
a tam gdzie mieszkasz to zaraz ten co obejrzy to kupuje ? ten dom może jeszcze kilka rodzin ogladac a ty wykończysz sie nerwowo a wogóle jesteś jakaś emocjonalnie porabana, piszesz że nie chcesz do PL a to w ogóle nie jest zwiazane z tematem i nie wiem po co jakies zwierzenia które nasuną ci sie do głowy weź sobie zioła na uspokojenie

Gość Placzaca ja
Jakbys przeczytala wszystkie odpowiedzi to bys wiedziala, ze odpisuje udzielajacym sie w Moim temacie. Ktos mi tutaj proponowal budowe domu w PL, wiec napisalam, ze nie chce mieszkacow w PL. Zolatrie sobie zaparze, ale chyba juz nie bedzie trzeba bo jednak klienci nie sa zainteresowani kupnem domu bo jest za drogie :D