Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lebara

chudniecie w ciazy.?

Polecane posty

Gość Lebara

moja waga przed ciaza byla 64 kg w 5 tygodniu ciazy przytylam 65,9kg a teraz jestem w 9 tygodniu ciazy i waze 63,2kg.? Martwie sie czy czasem nie jest to zagrozeniem dla ciazy... No i czy wgl to jest normalne raz tyje raz chudne... Zaczynam wariacji dostawac bo nie wiem jak ja mam to wszystko odbierac ...:(

na samym początku ciąży takie wahania mogą się zdarzyć i zdarzają się często, nie trzeba sie tym przejmować, zresztą w 1 trymestrze średnio tyje się tylko 3-4 kg

Gość Lebara
alee chodzi o to ze schudlam...nawet nie do mojej dawnej wagi tylko nizej...

no i co z tego? jesteś w ciąży, Twoje ciało sie zmienia, takie lekkie wahania to nic nadzwyczajnego, tym bardziej jak masz mdłości i odrzuca Cie od zapachow, może troche mniej jesz, albo inne rzeczy niż dotychczas i to efekt tego, mnóstwo kobiet na początku ciąży paradoksalnie obserwuje lekkie chudnięcie

Gość dzisiejsza obserwacja dnia
narazie to jeszcze nie ma co mowic o wadze w ciazy - twoja ciaza nic nie wazy, zarodek jest malutki masz normalne wahania wagi jak zwykla kobieta co to jest 1-2kg? ja potrafie rano wazyc 56 a wieczorem 59, ale zwykle 1-2kg w 1-2 dni jest u mnie normą

Gość -098765433211233456677
Ja do 3m-ca schudłam 5kg.

Gość Lebara
Dzieki dziewczyny uspokoilyscie mnie ; )) zycze wam wesolych swiat .!! ; ))