Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluśka

Chce shudnąć!

Polecane posty

Gość kluśka

Mam 13 lat i waże 47 wzrost 152 chciałabym schudnąć w 5 dni przynajmniej 3 kg jestem gruba wszystkie dziewczyny z klasy są chude a ja się z tym źle czuje

Gość kluśka
nie jestem też za gruba

Gość olciaaaa777
moja rada - zrezygnuj ze slodyczy i postara się dziennie wypić 8kubkó cieplej herbaty (zielona, owocowa, ziolowa) bez cukru. a zobaczysz efekty :)

Gość olciaaaa777
albo dieta szyybka odchudzjaca 3dniowa. jesz ma śniadanie 2jabłka i kubek herbaty, na 2śniadanie kubek herbaty, na obiad dowolne gotowane warzywa bez sosu bez dodatkow. mozna posolic. kubek herbaty. podwieczorek 3mandarynki kubek herbaty. kolacja 200g jogurtu naturalnego i 10sztuk rodzynek do tego do smaku. kubek herbaty. stracisz przez 3 dni ok 2kilo. a moze i wiecej jak bedziesz cwiczyc. idealna dieta duzo witamin i cukru zawartego w owocach niebedziesz glodna, i bedziesz funkcjonowac, moja droga jestes za mala by martwic sie tym jak wygladac, powinnac szalec i bawic sie :) ale ta dieta polecam ci!

Gość yunora
w 5 dni nie da się TRWALE zgubić 3 kg tłuszczu, to co mniej na wadze, to puste jelita i odwodnienie oraz ubytek tkanki mięśniowej

Gość olciaaaa777
masz racje. ale jej poczucie wartosci sie zwiekszy :D a ona za mloda i za chuda by tracic tkanke tluszczowa :P