Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toiowo8786

uwielbiam jak...

Polecane posty

Gość toiowo8786

uwielbiam...czuc zapach mojego faceta, jak mnie wolno i subtelnie piesci... wymieniac z nim sline, jak widze jego sline na moich sutkach... uwielbiam brac go w usta i czuc jego twardosc.... a wy dziewczyny? co lubicie w seksie?

Gość tAMTOowanto54
jak mnie dotyka...;>

Gość mnie podnieca jak
mężczyzna jest owłosiony,jak liże moją cipkę,całowanie piersi uwielbiam, potem lubię patrzec jak ściąga slipki i we mnie wchodzi, to pierwsze wejście jest mega cudowne. Brakuje mi tchu wtedy:P Jeszcze uwielbiam jak w czasie stosunku szepcze mi świństwa,całuje mnie w usta,a potem jak jęczy kiedy dochodzi, i jeszcze uwielbiam jak jajeczkami odbija mi się o cipkę w czasie stosunku:P

Gość toiowo8786
o tak, ja tez uwielbiam to pierwsze wejscie... i te jeki... raz mialam faceta, ktory nie wydawal zadnego dzwieku, jakby sie wstrzymywal, a widzialam po nim, ze jest podniecony. to nie bylo mile... uwielbiam tez lizac jego palce po tym jak mi zrobi palcowke... lubie lizac swoj sluz... jak razem sie calujemy po minetce

Gość a ja lubię lizać
jego palce w czsie stosunku,zaczynamy się kochać,a ja ssię jego palec i wyobrażam sobie,że to jego penis. Podnieca go to na maksa. Autorko,a ile masz lat? Ja 32,widzę,ze lubimy to samo w łozku:P

Gość toiowo8786
ja 30 i tez uwielbiam ten numer z palcem :)

Gość Klaaaarra
Dziewczyny chyba jesteście moimi erotycznymi - bliźniaczkami :D Uwielbiam wszystko o czym pisałyście z tym, że jestem młodsza

Gość onnn____
ile masz lat Klara :)

Gość fajnytemacikjest
wiec podnosze. Ja mam takie marzenie.. jestem kobieta, chcialabym poczuc jak to jest z druga dziewczyna... poczuc jej soczki, lizac jej sluz.. mmmm

Gość adamwalbrzych
szukam chętniej z wałbrzycha która ma ochotę aby jej wylizać cipke i szczelić palcówkę wiek bez znaczenia czekam na smsy i fotki 511421878

Gość Jola z pralni
"Szczelic palcówkę" mmmm gosciu, rozbudziłes moje emocje. Już widzę tę kolejkę napalonych na ciebie suczek. Mój ty dżebako finezyjny. Szczelaj!

Gość świńtuch123
szczel se w lepetyne pustaku :-)

Gość adamwalbrzych
spoko... jak sie trafi fajny facet to tez moze byc bo chetnie poczuje jego penisa w ustach albo miendzy posladkami piszcie na 511421878 i fotki mmsami wysylajcie

Gość to już nie wolno mu
" "Szczelic palcówkę" mmmm gosciu, rozbudziłes moje emocje. Już widzę tę kolejkę napalonych na ciebie suczek. Mój ty dżebako finezyjny. Szczelaj!" :D:D

Gość to już nie wolno mu
wróćmy może do tematu:)

Gość adamwalbrzych
wiem... niezly jestem i zaspokojem seksualnie kazdom laske i faceta piszcie domnie i slijcie mmsy na 511421878 a wysle wam w odpowiedzi swojego sterczoncego kutafona

Gość Taki jeden ziom :P
zadna nie wymienila - jak wchodzi we mnie - czyz to nie fajne?