Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola22zślaska

facet się uczepił nie chce dać spokoju

Polecane posty

Gość lola22zślaska

kiedyś poznałam w barzet pewnego mężczyzne. dałam mu swój numer. umówiłam się raz. więcej nie bo mi nie odpowiada. a teraz on dzwoni do mnie po 50 razy dziennie nie chce dać spokoju. mam wyłaczoną komórkę bo jak ją włączę to przyjdą od razu sms od niego. i zacznie dzwonic co zrobić by dał mi spokój?

Gość tepictepote
Ignoruj albo zmien numer :) Mozesz tez mu napisac, ze stalking jest karalny i jestes wlasnie w trakcie zglaszania go na policje, bo masz juz wystarczajaco duzo dowodow.

Gość lola22zślaska
mam na abonament ;/to jest meczace naprawde.

tak własnie jest jak kobiety rozdają pierwszemu lepszemu swoje numery telefonów ... u operatora zablokuj sobie nr

Gość MadonnnNa
A co jeśli np taki facet którego poznałam i wymieniłam się numerami tel wydzwania i szantażuje że jak się nie spotkamy to naopowiada bzdury mojemu facetowi, że się dowie kim jest gdzie mieszka i narobi mi syfu

naopowiada bzdury mojemu facetowi, że się dowie kim jest gdzie mieszka i narobi mi syfu" to uprzedź i poinformuj swojego obecnego faceta że taki jeden psychol cie molestuje i nawiedza telefonami i niech ci pomoże coś z nim zrobić :)

Gość MadonnnNa
Regres ale mój facet jest na tyle zazdrosny że zacznie się doszukiwać czegoś czego nie ma, dlatego nic mu nie mówię. Nie rozumiem tylko takich ludzi, po co to robią?

Gość ojtamojtamojtam
ma fiola na twym punkcie.. inaczej by tak nie robil

Niektóre z nas uwielbiają kusic faceta, robic im apetyt i nadzieje a potem zdziwione, ze facet chce w końcu tego na co mu robilyście smaka :)

Nie rozumiem tylko takich ludzi, po co to robią? nie słyszałaś o idiotach i kretynach? po prostu miałas niefart i trafiłaś na psychola ? Jesli koles jest normalny a ty nie masz nic na sumieniu to powinien zrozumiec sytuacje i ci pomóc no chyba ze ma 16 lat i czyta Bravo - to może róznie byc :D

Gość MadonnnNa
Regres mój facet jest ok, ale temat zazdrości jest nie do okiełzania niestety. Z innej beczki, znam też takie kobiety które robia takie numery, to dopiero jest desperacja,

Gość MadonnnNa
regres chyba tak zrobie:)

Gość Kochliwy_Viking
To po jaka cholere sie spotkałaś z jakims palantem jak jestes w zwiazku.(chyba ze to było przed to sorry ) Ew..Daj tel. jakiemós koledze - wierz mi zawsze znajdzie sie ktos kto lubi sobie porobic jaja... i go postraszy troche Daj jego telefon mi - jak bd mi sie nudzic zadzwonie tam i powiem cos dosadnie - wystraszy sie ;D

chorobliwa zazdrosc sie leczy a zazdrośc w momencie kiedy ukochana kobieta ma kłopoty jest czymś nienormalnym i jest oznaka słabosci faceta który pod przykrywka zazdrosci nie che albo nie umie pomóc kobiecie

Gość powiedz mu wprost ze nie
jestes zainteresowana ze kochasz kogos innego i ze mu zyczysz szczescia.

Gość lola22zślaska
to jego numer 883527360

Gość Kochliwy_Viking
A z kad frajer jest ?? z slaska bo ja chorzowa ;] Co to za mamlas wl. jakis młodszy czy jaki i jak masz na imie zeby mu powiedziec ??

Gość a po co podajesz jego numer
ktos ma to za ciebie zalatwic? a ty umyjesz rece? sama mu powiedz ze nie chcesz z nim byc a nie innymi sie wyslugujesz.

Gość lola22zślaska
ja ola on konrad on jest z będzina ma 30 lat tak mowil

Gość lola22zślaska
mowilam mu zeby dal mi spokoj a on nie rozumie i nadal dzwoni

Gość jelenia do brudnej roboty szuk
asz

Gość Kochliwy_Viking
Właśnie a nie powiedziałas mu że sobie nie zyczysz tych telefonów i ogólnie że nie ma szans między wami...?? Powiedz facetowi jak jest taki zazdrosny pojedzie tam i gościowi napierdoli xD

Gość tucepi
To ktoś chory psychicznie jakiś zbok/dewiant... albo pozbawiony dumy i ambicji desperat. Na twoim miejscu zmieniłabym numer telefonu i po sprawie. Chyba że podoba Ci się ta sytuacja i poczucie, że ktoś wciąż myśli o Tobie.

Gość lola22zślaska
mam na abonament

Gość tucepi
Abonament wyklucza zmianę numeru? Jeśli tak to większośc telefonu ma blokadę połączeń. A jeśli Twój aparat tel. nie posiada takowej funkcji to zgłaszasz sprawę do operatora, który blokuje połączenia z tym numerem, który Cię nęka.

Gość Kochliwy_Viking
Mówiłaś mu żeby nie dzwonił itd....??? czy sie boisz i nie odbierasz i nie gadasz z nim ?? Uświadom go - postrasz powiedz że masz chłopaka,że tam przyjedzie itd. jak to go nie zniecheci...to trafilas na pojebusa Zablokuj jego numer w samej komórce - jeżeli kupi nowa karte i bd dzwonił nadal tylko że z innego numeru...W tedy bd miała problem bo to psychol....

Gość lola22zślaska
ok na razie dal mi spokoj

Gość tucepi
o 13:59 pytałaś "co zrobić by dał mi spokój?" kiedy dostalaś rady to olewasz je twierdząc, że właśnie dał Ci spokój. Oj dziecko dziecko :D