Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola22zślaska

facet się uczepił nie chce dać spokoju

Polecane posty

Gość psycholllllll
Madonna ja jakies 3 tyg temu wlasnie w podobny sposob narobilam sobie bigosu' tylko ze nie podalam nr tel' a przez gg gadalismy. Ja po kilku rozmowach chcialam skonczyc' a ten psychol tak sie nakrecil ze chcial sie spotkac' znalazl mnie na nk' potem przez moj profil znalazl mojego A. I mnie szantazowal ze hjak sie z nim nie spotkam to napisze mojemu jaka jestem. Ja swojemu powiedzialam prawde' byl w szoku oczywiscie' ja mialam i mam dalej wyrzuty sumienia ze tak zrobilam' ale A mi wybaczyl i jest normalnie:). Wiecej czegos takiego nie zrobie' mam nauczke do konca zycia.:o wiec najlepiej byloby abys powiedziala prawde swojemu' w sumie nic zlego nie zrobilas' nie zdradzilas go' a lepiej zeby sie od ciebie dowiedzial' niz mialby to uslyszec od jakiegos obcego faceta. Pozdrawiam:)🌼

Gość htnh4n4
no sa tacy jebnieci ludzie:o potencjalni gwalciciele, psychopaci itp lepiej unikac

Gość gość
a mówiłaś mu, żeby spadał? może nie chcesz być zbyt ostra? w takich sytuacjach lepiej powiedzieć ostro, zwykle napalają się desperaci, którzy dobrze znoszą krytykę. trudno. a jak nie to straszenie policją i w końcu policja.

Gość gość
Pójść na policję i zgłosić uporczywe nękanie (stalking).