Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomyslec

Wysłać mu zyczenia na Świeta czy lepeij sobie darować?

Polecane posty

Gość niewiemcomyslec

Nie odzywa się do mnie od 2 tygodni. Nic milczy. A jeśli mi nie odeśle życzeń? Bo jak ktos komus wyśle to druga osoba powinna życzenia odesłać tak uważam.

Gość jest tutaj ktos taki
nie pisz!! serio mówię

Gość offerma_______________________
pisz, pisz może przedmucha ci rure :classic_cool:

Kiedys napisałam byłemu i od nowa cyrk bo pomyślał, ze chce z nim byc a życzenia to był tylko pretekst :O Do zamknietych etapów nie powinno sie wracać

Gość niewiemcomyslec
Ale ja go kocham i nie wiem co zrobić. a jak mu wyśle to i tak to nic nie zmieni.

Gość niewiemcomyslec
Nie byłam z nim w ogóle. Poprosił mnie o bycie razem ale gdy sie zgodziłąm powiedział że to za wcześnie. a teraz sie nie odzywa :(

Gość cherrygirl123
nie wysyłaj

Gość niewiemcomyslec
Kusi mnie cos ciągle aby je wysłać. A jak wyjde na idiotkę? ajak ich nie wyśle to będę żałować :(

Gość Telemelek
NIE WYSYŁAJ !!! mnie moja rzuciła 2 dni temu i teraz sama nie wie co chce i spowrotem pisze do mnie ale ignoruje miała swoje 5 min. Zeszmaciła się z innym i już jej nie chce, a jak dostane życzenia na święta to nic nie odpiszę. Bądź solidarna ze mną. Uszy do góry będzie dobrze :)

Gość niewiemcomyslec
Telemelek a ile masz lat bo ja 21?

Gość kgjkjgn
Ja mojemu 3 tygodnie po rozstaniu napisalam w urodziny "wszystkiego najlepszego". Nic nie odpisał. A jak mnie spotkał, to powiedział, ze mam nie pisac bo jestesmy obcymi ludzmi.

Gość Telemelek
27 lat :) a moja EX też ma niebawem urodziny i nic jej nie będę pisał niech sobie nie robi czasem nadzieji

Gość ja też nie wiem, czy wysłać
życzenia mojemu koledze. nie chcę, aby pomyślał, że się narzucam :(

Gość niewiemcomyslec
Mowił że chce sie ze mną spotykać a teraz co nie odzywa się. Jak mam to rozumieć że to koniec naszej znajomości?

Gość kgjkjgn
telemelek, nie odpiszesz dlatego, ze była, czy dlatego ze sie zeszmaciła z innym? My sie rozstalismy dlatego, ze nam sie nie układało, roznilismy sie za bardzo, nie było nikogo trzeciego nigdy. Zdajesz sobie sprawe, ze nie odpisujac na czyjes zwykle zyczenia pokazujesz jak bardzo nie masz klasy ani przyzwoitosci, i jakim dnem jestes?

Gość Telemelek
Jak by mu zależało to by się odzywał, a nawet spotkał. Jakby Cię kochał to byłabyś TY i TYLKO TY i nic więcej nie liczyłoby się. Miłości nie da się kupić i nic na siłę. Moja powiedziała mi że ostatni miesiąc była ze mną na siłę ale i tak jaką była aktorką wręcz idealną. Prezent mam piękny na święta :)

Gość kgjkjgn
dnem bez kultury

Gość Telemelek
czas świąt to czas pojednania ale moja EX waliła na dwa fronty wyrządziła wielką krzywdę nie dam jej szansy na powrót a takie życzenia mogą tylko dać jej nadzieje na to. To co mam jej napisać "wesołych świąt, ale nie rób sobie nadzieji że wrócisz do mnie" to jest lepsze????

Gość kgjkjgn
Nie obraz sie, ale widze ze masz takie samo podejscie jak ten moj byly: kiedy sie rozstajemy to stajemy sie przez wrogami, nie ma znaczenia ze cos nas laczylo, jestesmy wrogami i koniec i nie ma miejsca na ludzkie zachowanie. U mnie doszlo do tego, ze dal mi nawet do zrozumienia, ze zaluje ze sie ze mna zadal. Ty zalujesz ze sie z nia zadales i miales cos z nia wspolnego?

Gość Telemelek
Pewnie że żałuje bo dałbym sobie za nią rękę uciąć tak ufałem bezgranicznie i wiesz co straciłbym tą rękę. Rozumiem że wy się po ludzku rozstaliście też bym tak wolał. Moja EX przyjechała do mnie ze swoim chłopakiem i z jego kolegą. Musiała mieć obstawę bo przecież to ja jestem psychopatą i jej kark skręce. Zrobiła wielką szopkę na sam koniec a teraz sama nie wie co chce. Postaw się w sytuacji jak ktoś Ci rogi doprawia. Między nami już nic nie będzie FINITO

Gość kgjkjgn
U nas tez rozstanie po ludzku nie było. Dostalam po prostu smsa ze to koniec.

Gość Telemelek
no widzisz a ja chciałem się oświadczyć bo wiedziałem że to ta jedyna, ale powiedziała mi "widocznie od miesiąca cię nie kocham" jakby miała klasę to by zakończyła ze mną i zaczęła z tamtym. Serduszko boli i trzeba będzie odchorować, ale gdybym chciałbyć z nią to skrzywdziłbym inne kobiety które poważnie myślą o związku. Może któregoś dnia trafię na taką, a tak wogóle do zdrowych wesołych i pogodnych świąt :)

Gość niewiemcomyslec
To rzeczywiście smutne będziesz miał Święta. A jak długo z nia byłeś? Bo ten co za mną latał był przez 6 lat w związku i w tym roku się z tam tą rozstał bo zaszła w ciążę z innym. Może dlatego tak postępuje. Wydaje mi się że jak wyślę mu te życzenia to jeszcze popsuje mu Święta?

Gość Telemelek
1,5 roku dzień w dzień razem a teraz wielka pustka. Ja bym nic nie wysyłał, ale to Twoje życie Ty podejmujesz decyzje w ostateczności rzuć monetą :) a ja zmykam WESOŁYCH :)