Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka89krakow

Mam dziwną wydzielinę.

Polecane posty

Gość anka89krakow

Od kilku miesięcy pojawia mi się dziwny śluz, z takimi białymi grudkami, tak że mnie cipka szczypie i seks nie jest dla mnie przyjemny, bo mnie właśnie szczypie. Śluz jest gęsty, jest go dużo. Co to może być i jak to leczyć?

Gość wyb
masz grzybicę. idź do ginekologa zapisze ci globulki dopochwowe. Aha i facet też musi się leczyć bo inaczej będziecie się wzajemnie zarażać.

ja zwykle stosuje clotrimazol miejscowo i provag doustnie w celu uzupełnienia flory bakteryjnej, ten pierwszy chyba musi przepisac lekarz iwec sama sobie nie poradzisz, radze podejsc do lekarza bo takie zaniedbane infekcje moga sie pozniej ciagnac latami

Gość mama im in love with the crimi
masz kandydoze. mo pomogl gyno pevaryl ale tylko na recepte, idz do gina

Gość poranny kac
Nie rozumiem jak można dopuścić do grzybicy, chyba trzeba się z miesiąc nie myć. Tylko kobiety tak potrafią. W dodatku zaraziła faceta...

Musisz koniecznie udać się do ginekologa to na pewno jest infekcja grzybicza dla pewności zawsze możesz zrobić posiew z pochwy, prze lecz też swojego partnera a po leczeniu pamiętaj o probiotykach ja stosuje lactovagianl, skutecznie odbudowuje florę bakteryjną.

Gość wandaaaa
opis pasuje do grzybicy, a z tym trzeba koniecznie iśc do ginekologa. wszystkie leki skuteczne sa na receptę. czekajac na wizytę warto stosować lactovaginal na uzupełnienie flory bakteryjnej, na swedzenie pomaga maść clotrimazolum, tania i bez recepty.