Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagaggaaaaa

błagam pomozcie, doradźcie, !!!!!wazne

Polecane posty

Gość aagaggaaaaa

to dla mnie wazne, moze tutaj ktos mi pomoże... dziecko ma 1,5roku i nie chce przyjmowac zalecanych lekow a jest tego kilka tzn 3 rodzaje kropel witaminy syrop.... probowalam tak: zabawialam telewizorem, komputerem, wlączylam teledyski bajki.. nic odpycha moja reke szarpie sie... nie chce i juz... wypluwa wszystko! kaatar musze jej odciągac fridą na siłe , masakra jakas:( a lekow jej na sile nie dam bo niby jak? nie otworzy buzi... tak sobie mysle moze jej te krople czy syrop dodam do jej serka albo do obiadku na lyzeczke ktora je??? albo dodam so soku w bvutelce czy straci dzialanie?

Gość mojaaa mmm
zapytaj lekarki bo nie wszystkie leki tak można podawać. Mój ostatnio jak był chory to dostał taki syrop co można mieszać z sokiem, ale niestety nie wszystkie tak można podawać.

Gość a japodaję
Ja mieszam z sokiem malinowym i jak jest wyjątkowo niedobry, podaję aplikatorem z nurofenu.

Gość Arancia_
teraz swojej tez daje 3 rodzaje lekow wszystkie w syropie i podaje to tą "strzykawką" od lekow na gorączke i wstrzykuje wlasnie w strone policzka. Mala płacze, butuje sie ale niestety to dla jej dobra. Grunt ze nie wypluwa jak sie poda w policzek.

Gość dhgn
chore dziecko nie moze jesc serkow bo sprzyja to rozrostowi infekcji, czuja sie tyam jak w raju.

Gość sierpień 2012
ja mojemu maluszku, dodawałam w strzykawce paracetamol, ale było ciężko. No jak miał gorączki to kupiłam mu Nurofen 60mg w czopku, jest super bo odrazy potem zasnuł i było potem ok. http://www.lena.mojeori.pl/