Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mycha1993

mój chłopak jest niekomunikatywny w stosunku do innych...

Polecane posty

Gość mycha1993

Mój facet jest okropnie dziwny. Ma dziwne poczucie humoru, zachowanie, styl bycia , przekonania, myślenie, itp. Na samym początku naszej znajomości rozmawiało się nam dziwnie, trudno, ale stwierdziłam, że rozgryzę go-podobało mi się to. I faktycznie dogadywaliśmy się bez problemy. Mamy podobne charaktery, i to wcale nie jest takie fajne.. Chodzi głównie o to, że on jest niemiły w stosunku do moich znajomych, gdy rozmawiałam z nim o tym on stara się być miły. Ale sednem sprawy jest to, że wszyscy uważają go za człowieka dziwnego! Takiego przytrzymańca, ja wcale tak nie uważałam, ale zauważam to powoli. Jestem z nim już 8 miesięcy. I nie chce z nim być dalej, ciągle się kłócimy,ani ja ani on nie odpuści. Sylwestra spedzamy osobno przez to, że on nie miał pomysłu na to co bedziemy robić, ja też, ale sądze, że to on powinien wyjść z jakaś inicjatywą..no i z resztą powiedział, że pojedzie gdzieś z kumplami nie mówiąc mi nic, i że nigdy się nie dowiem co się działo na tej imprezie. KOcha mnie. wiem.. Ale on nie umie sie normalnie porozumieć z innymi, jest starsznie spokojny, monotonny, wrecz nudny! a ja mam dopiero 18 lat, ja nie chce się nudzić bo chce korzystać z życia jak tylko się da! Wiadomo, że z umiarem..ale On nawet nie chce jechać na żadną impreze.. Męczy mnie to już, męczy mnie on i jego paradoksalne jak na jego wiek zachowanie( ma 20 lat). Nie wiem kompletnie co mam zrobić, bo chce mieć mężczyznę, który będzie szalony i z milionem pomysłów na minutę! a On ma jeden na miesiąc..to dla mnie za nudne. ale z drugiej strony trochę się przyzwyczaiłam do niego, sama nie wiem czy coś czuje..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować