Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominikawpplo2

czy ja obrzydzilam faceta ?

Polecane posty

Gość dominikawpplo2

jesteśmy ze soba razem 3 lata....wczoraj przyjechał nagle nie zapowiedzianie...a ja coz ,wyglądalam koszmarnie,włosy tluste ze smalec leciał,ubranie brudne,przepocona (sprzątałam wczesniej)i mailam buzie przetłuszczona ...czerwone plamki bo wyciskalam pryszcze ano ,on wpadł,po pol godzinie pojechał ,dzis jedzie pic z kolegami...boje sie ,wręcz drze ,ze teraz nawet jak sie wyszykuje to nie bede seksowna w jego oczach ......buuuuuuuuu

Gość dominikawpplo2
nic sie nie odzywaaaaaaa zle mi :(( dzis kupilam nowe kosmetyki ,ciuch ale i tak to nic nie da jak widzil mnie w takim stanie

a jak on wyglada jak się nie odstroi jadac do Ciebie? Pewnie też nie najlepeiej. Jak Cie kocha to będzie dobrze :) Mnie nikt nie kocha i ztym gorzej :(

Gość skoro pasuje wam taki
kiedyś musiał Cie zobaczyc :) jak wyobrażałaś sobie wspolne mieszkanie? ciagle chcialabys byc wyszykowana lala, lezec i pachniec?

Gość icha:D
No bez przesady... Jak będziecie razem mieszkać to też cały czas będziesz chodziła wyszykowana?

Gość mamusia synusiaaaaa
moja babcia zawsze mowi: jak nie pomoze na brudno to na czysto trudno hahaha pasuje to tutaj :-)

Gość dominikawpplo2
tak ale wiecie ma presje na puncie wygladu wstyd mi

Gość icha:D
Jeśli tak bardzo ważny jest dla niego wygląd to na dłuższą metę to nic dobrego nie wróży.... Jeszcze nie raz będziesz miała sytuacje w życiu, kiedy wygląd nie będzie miał żadnego znaczenia i to jest normalne... A tak w ogóle to faceci często nie zwracają uwagi na szczegóły. My je widzimy, a oni nie.