Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowaita-288

Mąż został poproszony na chrzestego,a chrzciny są akurat w terminieMojegoPorodu

Polecane posty

Gość Jowaita-288

Mój mąż został poproszony na chrzestnego do dziecka swojego kuzyna który mieszka 200km od nas. Problem jest w tym że termin chrztu zgrywa się z terminem mojego porodu. Chrzciny są 29 stycznia, a ja mam termin wyznaczony na 28 stycznia. Czy urodzę w terminie tego nie wiem, ale na pewno w okolicach tej daty, więc ja na pewno nie pojedę, ale męża też boje się puscic bo byc może będę potrzebowała pomocy. Może byc tak że zacznie się poród, albo będę akurat lezała w szpitalu albo będzie to dzień wypisu że szpitala. Różnie moze się trafic. Czy byście odmówiły podawania dziecka w tej sytuacji?

Gość spasiba spasiba !!!!
jak już się zgodził......a nie da sie przesunac tego chrztu ?

Gość fąfafine
wg mnie okolicznosc zmusza żeby nie, proszacy powinni wiedzieć gdyby to było w tej samej miejscowości to ok ale jak 200 km dalej i co ? zostaniesz sama ? albo będziesz w szpitalu z noworodkiem i on cie nie będzie mógł odebrac i przywieźć do domu troche głupio

Gość Jowaita-288
Nie jeszcze się nie zgodził, dopiero wczoraj dzwonili zeby go poprosic. Po świętach ma dac odpowiedz. Też myślę ze trzeba odmówic niby dziecku się nie odmawia ale co będzie jeśli dziecko urodzi się np w niedziele rano a on nie będzie mógł pomyc z nami bo będzie musiał akurat wyjezdzac